Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.04.2010, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu: nasıl kod gösterebilirim

sitemde kutucuk içinde kod nasıl ekleyebilirim sizde CODE var benim sayfalarımı değiştirde var mı bilmiyorum
Html'de ; <html> ........ </html>
Asp'de; <% ..... %>böyleyken,
PHP'de de; <? ....... ?> şeklindedir.
nasıl code şeklinde yazarım ?
Mesaj10.04.2010, 18:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: nasıl kod gösterebilirim

sanilesyabedava yazmış:
sitemde kutucuk içinde kod nasıl ekleyebilirim sizde CODE var benim sayfalarımı değiştirde var mı bilmiyorum
Html'de ; <html> ........ </html>
Asp'de; <% ..... %>böyleyken,
PHP'de de; <? ....... ?> şeklindedir.
nasıl code şeklinde yazarım ?
Kod:
<textarea>........</textarea>



Aradıgınız bu degılse daha detaylı anlatın yardımcı olalım
Mesaj11.04.2010, 08:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu olabilir ama ben de cok yazı olduğu için kaynak ta deneyemiyorum nerede olduğu da normal olmuyor ama kaynak da da ekleyemedim sanırım bu heralde
Mesaj11.04.2010, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanilesyabedava yazmış:
bu olabilir ama ben de cok yazı olduğu için kaynak ta deneyemiyorum nerede olduğu da normal olmuyor ama kaynak da da ekleyemedim sanırım bu heralde


hiç kullanmadıgım siteyle cevap vermışım size:)fbml kodu benım neyse sorunuza gelelim eger yazınız büyükse sizde kutunun boyutlarıyla oynayın buyrun kod asagıda
Kod:
<textarea cols="10" rows="8">......</textarea>

______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu