Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.04.2010, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Googlede yükselmek için

Arkadaşlar forumda aradım ama en uygun yer burası buldum. Yeni bir şey aklıma geldi seo taktiklerinde var mıydı daha önceden bilmem ama görüşlerinize sunayım dedim.

Şimdi öncelikle google bişeye dikkat ediyor siteye giriş ve ne kadar sitede kalması bu google tarafından önemli olduğunu bütün üstadlar söyler peki diceksiniz ki googlede sayfam cok arkada nasıl görceklerde tıklıcaklarda sitede kalcaklarda bende yükselcem bunu düşünürken aklıma bişey geldi.
Şimdi googleye "Bedava-Sitem" yazalım çıkan sonuçlardan ilkine tıklayalım geldiğimiz yer

Kod:
http://www.bedava-sitem.com/


Şimdi geri gel tusuna basıp eski sayfaya geri dönelim. Google sayfasına döndük ve ilk sonuctakı bedava-sitem linkine sağ tık yapıp bağlantı konumunu kopyala dıyıp adres satırına yapıstıralım bakın ne yazıyo

Kod:
http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.bedava-sitem.com%2F&rct=j&q=Bedava-Sitem&ei=dabaS4fTH9GSOLHw7Ac&usg=AFQjCNF-9_ZXmQg2FCYLmbvAdvr7hSUpsg


ama enter tusuna basınca yıne ana sayfaya gıdıyorsunuz. Yani bu su demek google uzerınden sitenize yönlendirme alıyorsunuz. Peki biz sitemizde google tarafından indexlenmıs sayfalara lendı lınkımızı değilde google tarafından yonlendırme lınkını koysak kullanıcılar sıtemıze google tarafından gırmıs gıbı gozukse sızce yararlı olur mu.

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu