Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj11.06.2010, 17:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Başlat Menüsünün Sürekli Görünmesini İstiyorum.

ARKADASLAR BN KENDIM ACEMICE BASLAT MENU YAPTIM ONUN SUREKLI EKRANDA OLMASINI ISTIYORUM DIYERLERI GIBI NASIL OLACAK





Kod:
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<table width="920" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td valign="top" width="914" background="http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/4746.bmp" height="30">
            <table width="907" border="0">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td width="50"><a href="http://oyun-video-kuzusu.tr.gg/BA%26%23350%3BLAR-MEN-Ue--KODU.htm">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
                        <td width="141"><a href="http://oyun-video-kuzusu.tr.gg/Ana-Sayfa.htm">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </a></td>
                        <td width="128"><a href="http://oyun-video-kuzusu.tr.gg/%26%23304%3Bleti%26%23351%3Bim.htm">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </a></td>
                        <td width="132"><a href="http://oyun-video-kuzusu.tr.gg/Forum.htm">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </a></td>
                        <td width="135"><a href="http://oyun-video-kuzusu.tr.gg/Top-liste.htm">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </a></td>
                        <td width="127"><a href="http://oyun-video-kuzusu.tr.gg">.........................</a></td>
                        <td width="164"><a href="http://www.bedava-sitem.com/forum/">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </a></td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<br />


KOD BUDUR BU SUREKLI hackerfriend GİBİ SUREKLI EKRANDA DURACAK NASIL
______________


En son oyun-video-kuzusu tarafından 11.06.2010 18:01:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj11.06.2010, 18:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eğer Kod Düzgünse Tasarım Üstü Veya Tasarım Altı Kutucuklarına Eklerseniz Olacaktır.
______________
Mesaj11.06.2010, 18:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardes ben bunu kendım yaptım da tasarım altına koydumda en alta uste koydumda en uste koyuyor Very Happy
______________
Mesaj11.06.2010, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tablo Şeklinde Oluşturduğunuz Olsa Gerek.
Bu Konu Hakkında Hiç Bir Fikrim Yok Maalesef.

______________
Mesaj11.06.2010, 18:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok kardes sıtem de var tasarım ustunde bak dw ıle yaptım
______________
Mesaj12.06.2010, 08:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunun için javascript koduna ihtiyacın olabilir kayma işlemini o yapıyo olsa gerek Smile hf nin sitesinden bak bi js koduna := tabi izin alarak
______________
Limitsiz-Paylasim 80 -100 B-S İçin Ayrılmıs Mükemmel Wordpress - Css - Joomla Tasarımlar
Mesaj12.06.2010, 08:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl ulasa bılırım hf ye Very Happy
______________
Mesaj12.06.2010, 09:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu nerden bulacam hf kapalı Very Happy
______________
Mesaj12.06.2010, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

burdan yapıcaksınız

http://www.wibiya.com/
Mesaj12.06.2010, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardes bunu ben de bılıom kendı yaptıgımı sureklı ekranda nasıl durdurcam bunları falan bılıomda java kodu falan dıolar onu :d
______________
Mesaj12.06.2010, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardes bunu ben de bılıom kendı yaptıgımı sureklı ekranda nasıl durdurcam bunları falan bılıomda java kodu falan dıolar onu :d
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu