Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.06.2010, 08:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Kodu yapıştırınca scroll çıkıyor

Arkadaşlar kendime mysite den bi haber banneri yaptım. Ama bedava siteme yapıştırınca enine scroll çıkıyor bunu nasıl engelleyebilirim...

Saygılar...

Kod:
<div style="border-style: solid; border-width: 3px; margin: 0pt; padding: 0pt; width: 100%;"><marquee height="30" bgcolor="#ffffff" width="100%" style="color: black; font-size: 24px;" align="middle" behavior="scroll" scrolldelay="0" scrollamount="6" border="0"><b> <font size="+2" face="Verdana"> ***14 Haz 2010 11:42 Call of Duty 4 : Cobra Pilot kurtarma sahnesini <a href="http://www.youtube.com/TheSonSamsunlu">youtube profilim</a>den izleyebilirsiniz...***Beni facebook'tan <a href="http://www.facebook.com/sonsamsunluforever">takip edin</a> </font></b></marquee></div>

______________
Mesaj14.06.2010, 08:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Tekrar dene

Bu kodu dene
Kod:
<div style="border-style: solid; border-width: 3px; margin: 0pt; padding: 0pt; width: 550;"><marquee height="25" bgcolor="#ffffff" width="600" style="color: black; font-size: 10px;" align="middle" behavior="scroll" scrolldelay="0" scrollamount="5" border="0"><b> <font size="+1" face="Verdana"> ***14 Haz 2010 11:42 Call of Duty 4 : Cobra Pilot kurtarma sahnesini <a href="http://www.youtube.com/TheSonSamsunlu">youtube profilim</a>den izleyebilirsiniz...***Beni facebook'tan <a href="http://www.facebook.com/sonsamsunluforever">takip edin</a> </font></b></marquee></div>

______________
Mesaj14.06.2010, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler işe yaradı saol...
______________
Mesaj14.06.2010, 09:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim bilgin olsun diye söylüyorum bir daha aynı hatayla karşılaşınca kendin yaparsın Wink


Bak şimdi Kodumuzun İlk Halinde


Kod:
<div style="border-style: solid; border-width: 3px; margin: 0pt; padding: 0pt; width: 100%;"><marquee height="30" bgcolor="#ffffff" width="100%" style="color: black; font-size: 24px;" align="middle" behavior="scroll" scrolldelay="0" scrollamount="6" border="0"><b> <font size="+2" face="Verdana"> ***14 Haz 2010 11:42 Call of Duty 4 : Cobra Pilot kurtarma sahnesini <a href="http://www.youtube.com/TheSonSamsunlu">youtube profilim</a>den izleyebilirsiniz...***Beni facebook'tan <a href="http://www.facebook.com/sonsamsunluforever">takip edin</a> </font></b></marquee></div>


width taglarının ayarlarını bize %100 olarak vermiş onlara biz piksel değeri verek ayarlıyoruz ve bu sayede enine boyunu istediğimiz pikselde ayarlayabiliyoruz Wink
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu