Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.06.2010, 14:33 (UTC)    
Mesaj konusu: BAKARMISINIZ LÜTFEN!!!

BENİM SİTEM : orneknesil.tr.gg burada resmin önüne yazı yazamıyorum nasıl yazılır bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi acill. sayfa boş kalıyo resmi sağa yanaştır diorum ama sol tarafına yazı yazamıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Mesaj22.06.2010, 14:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablo içine alıp yapabilirsin
Mesaj22.06.2010, 14:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablo oluşturup mu yazayım yani
Mesaj22.06.2010, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok gine olmuyo altına atıyo bu seferde ben anlamadım ki bu işi :s
Mesaj22.06.2010, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

tmm buldum beyler konu kilit pls
Mesaj22.06.2010, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

orneknesil yazmış:
tmm buldum beyler konu kilit pls

kilitlemeyin konuyu devam hala yapamıyorum yardım?????? bir şeydaha ekleyeyim resmi sağ tarafa attığımda resmin boyu kadar sol tarafta boşluk kalıyor nasıl birleştiririm bilemiyorum
Mesaj22.06.2010, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<!--Kaynak:Kodbanks.tr.gg--><img SRC="RESİM ADRESİ BURAYA" _fcksavedurl="RESİM ADRESİ BURAYA"alt="ALT YAZI BURAYA" align="left" width="80" height="80" style="margin-right: 10px" />
<h3>Başlık buraya</h3>
İçerik-açıklamalar buraya<!--Kaynak:Kodbanks.tr.gg-->

Bu kodda Resim solda yazı başlığı ve içerik kısmı sağdadır..
______________
Mesaj22.06.2010, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunun tersi yok mu yazı sol da resim sağda?
Mesaj22.06.2010, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

orneknesil yazmış:
bunun tersi yok mu yazı sol da resim sağda?


Kod:
 <!--Kaynak:Kodbanks.tr.gg--><table border= "0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tr><td><h3>Başlık buraya</h3>
İçerik-açıklamalar buraya</td><td><img SRC="RESİM ADRESİ BURAYA" _fcksavedurl="RESİM ADRESİ BURAYA"alt="ALT YAZI BURAYA" align="left" width="80" height="80" style="margin-right: 10px" /></td><!--Kaynak:Kodbanks.tr.gg-->


Bu kodda Yazı solda ,resim sağda
______________
Mesaj22.06.2010, 15:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

eyw
Mesaj25.06.2010, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu: js kodları

ya beyler Bn js kodlarını nereye yazıcağımı bilmiyorum araştırdım ama bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim Sitemin adresi http://pvpserverllarr.tr.gg/ cwp yazarsanız sewinirim.
Mesaj25.06.2010, 13:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: js kodları

pvpserverllarr yazmış:
ya beyler Bn js kodlarını nereye yazıcağımı bilmiyorum araştırdım ama bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim Sitemin adresi http://pvpserverllarr.tr.gg/ cwp yazarsanız sewinirim.


Kendinize ait bir başlık açarak sorunuzu sorabilirsiniz..
Mesaj25.06.2010, 14:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

örnek nesil flood yapma
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu