Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.07.2010, 00:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Üst Menümde Sorun Var

Kod:
<td>
                         <a href="http://bilgisayarfareleri.tr.gg">
                <img src="http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pc_04.png" width="109" height="50" alt="http://bilgisayarfareleri.tr.gg "></td>



bu kod iletişim başlığının kodu href'i eklediğimde kutucuk içerisinde çıkıyor eklemeyincede tıklanmıyor link olmuyor yani:S yardım edermisiniz?
Mesaj03.07.2010, 01:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birde bU Kodu Dene

Kod:
<td><table width="122" height="54" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td width="118" height="52"><a href="http://bilgisayarfareleri.tr.gg"><img src="http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pc_04.png" alt="http://bilgisayarfareleri.tr.gg " width="118" height="50" border="0"></a></td>
  </tr>
</table></td>
Mesaj03.07.2010, 04:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

olmadı kardeş...
Mesaj03.07.2010, 04:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

kendim kopyala yapıştır la hallettim tmm sorun yok!
Mesaj03.07.2010, 07:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş ben söyliyeyimde bilgin olsun yine orda kodda
<td><table width="122" height="54" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0">
böyle başlayan bir yer var en başda altı çizili yer yuzunden kaynaklanıyor sen border="0" yaparsan çıkmaz tablonun çizgilerini gizlemiş olursun 1den buyuk değerlerverirsende tablonun çizgisini kalınlaştırırsın iyi gunler kolaygelsin
______________
tasarım aşamasındayız
Mesaj03.07.2010, 07:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<td>
                         <a href="http://bilgisayarfareleri.tr.gg">
                <img src="http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pc_04.png" width="109" height="50" alt="http://bilgisayarfareleri.tr.gg "></td>

kardeş bu kodda da aynı şey var border="0 eklenmeli"
yani şöyle
Kod:
<td>
                         <a href="http://bilgisayarfareleri.tr.gg">
                <img src="http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pc_04.png" width="109" height="50" alt="http://bilgisayarfareleri.tr.gg" border="0"></td>

kodun sonlarına bakarsan anlarsın bunlarsın nasıl halledildiğini sen çizgi ile ilgili bir şey belirtmediğn zaman otamatik olarak bilgisayar çizgi kalınlığını border="1" olarak algılıyor senin border="0" bunu belirtmen lazım o mavi çizgilerin çıkmaması için iyi gunler tekrar kolay gelsin
______________
tasarım aşamasındayız
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu