Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.07.2010, 05:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Rapidshare'den Ücretsiz Hesap Tuzağı

Rapidshare'den Ücretsiz Hesap Tuzağı

Eski günlerine kavuşmak isteyen dosya yükleme sitesi Rapidshare bu uğurda kampanya üzerine kampanya düzenliyor. İşte sitenin yeni promosyone ücretsiz Premium hesap...

http://static.shiftdelete.net/img/article/rap1278163872.jpg

Bir dönemin ünlü dosya yükleme sitesi Rapidshare, uyguladığı yanlış pazarlama politikaları yüzünden son iki yıldır zor durumdaydı. Rakipleri karşısında pazar payını kaybeden site, geçtiğimiz hafta başlattığı yeni kampanyayla internet kullanıcılarının ilgisini çekmeye çalıştı.


Ücretsiz hesap almak için bu formu doldurmalısınız.

Ücretsiz hesap dağıtıyorlar ama?

Firma tekrar dikkatleri üzerine çekmek için şimdi ise gizli silahını kullanıyor. Getirdiği kısıtlamalar yüzünden ücretsiz kullanımı eziyet haline getiren Rapidshare, tüketicileri kendine çekmek için Premium Hesap dağıtmaya başladı. Peki ama bu hesabı nasıl almaya çalıştığınızda ne oluyor?

http://static.shiftdelete.net/img/article/sev1278163945.jpg

Ücretsiz hesabınızın kotası

Ana Sayfada bulunan formu doldurduğunuz zaman e-posta adresinize özel bir form geliyor. Bu ileti onayladığınız zaman sözde ücretsiz hesabınız açılıyor. Ancak bir süre sonra bir gerçeği fark ediyorsunuz, aslında bu hesap sadece upload yapmak için.

Rapidshare eski popülerliğini kazanmak için bir dönem kendini ünlü eden ücretsiz hesaplar promosyonunu bir tuzak haline getirmiş. Aldığınız hesap ile download (indirme) yapmanıza izin vermiyor. Dosya indirmek için site sizin kredi satın almanızı sağllıyor.

Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
______________


Mesaj04.07.2010, 06:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eski popülerliğini yaklaması için bir kere şu premium düşkünlüğünü bırakması gerek... Wink
Mesaj04.07.2010, 06:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eskiden hiç giremiyordum.
______________
Mesaj04.07.2010, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben de neden limitiniz doldu diyor diyodum.ben de kandım bu tuzağa.hatta yakınıma bile bunu söyledim. Very Happy.Puan toplamak gerekebilir dedim çünkü collectors accountla ilgili gördüm Very Happy
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu