Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj07.07.2010, 18:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Üye giriş formunu istediğiniz yere koymak

Merhaba arkadaşlar. Sitenizde üyelik sisteminiz varsa ve örneğin css tasarım kullanıyorsanız üyeleriniz sitenize sadece üyelik giriş formunun bulunduğu sayfa üzerinden girebilir. Örneğin ıceblue tasarımda olduğu gibi sağ üst köşeden giremezler. Veya introdan giremezler. Bu sorunu yaptığım şu kodla çözebilirsiniz:
Kod:
<form name="" action="GİRİŞE BASILINCA HANGİ SAYFAYA GİDECEKSE YAZIN" method="post">
    <table class="tabelle" width="100%" align="center">
        <tbody>
            <tr>
                <td><center>Kullanıcı Adınız  : <input name="logindata[name]" type="text" /> </center></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><center>Kullanıcı Şifreniz: <input type="password" name="logindata[kennwort]" /> </center></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><center><input type="hidden" name="checklogin" value="1" /> <input type="hidden" name="logindata[checklogin]" value="1" /> <input type="submit" value="GİRİŞ" /> </center></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
</form>

Örnek görünüm (İntro üzerinden giriş):
http://img.webme.com/pic/b/bilgi-world/uyeintro.png

NOT: Arattırdım forumda bulamadım daha önce kod paylasılmıssa özür dilerim.
Mesaj08.07.2010, 08:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunun calisacagini hic sanmiyorum.Cünkü bu kod üzerinden giris yaptiginiz takdirde sizi bir adrese gönderiyor.Bu sifre veya kullanici adi yanlis olsada bu islemi görüyor.Ayrica gelecek sayfa da üyelik sistemi ile alakasi yok.O sayfayi verseniz bile yinede sizden giris isteyecektir,
Yani kisaca bu kodun bir fonksiyonu olacagini zannetmiyorum.

Selametle Wink

______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj08.07.2010, 20:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Bunun calisacagini hic sanmiyorum.Cünkü bu kod üzerinden giris yaptiginiz takdirde sizi bir adrese gönderiyor.Bu sifre veya kullanici adi yanlis olsada bu islemi görüyor.Ayrica gelecek sayfa da üyelik sistemi ile alakasi yok.O sayfayi verseniz bile yinede sizden giris isteyecektir,
Yani kisaca bu kodun bir fonksiyonu olacagini zannetmiyorum.

Selametle Wink

Kod zaten 404- hata ekstrası aktive olmadan bi anlam ifade etmez. 404 hata ekstrasına ÜYELİK BİLGİLERİNİZ YANLIŞ YA DA EKSİK yazarsınız altına yine aynı kodu koyarsınız adam doğru bilgiyi girdiği zaman yönlendiği sayfanın içeriği açılacaktır yanlıs girse veya üye olmadığı halde biseyler yazsa hep 404 hata ekstrasındaki notla karşılaşacaktır.
Mesaj21.07.2010, 18:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet bu işe yarar!
Mesaj18.12.2010, 20:45 (UTC)    
Mesaj konusu: sifre yok

sifre nerde[/b]
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu