Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.07.2010, 19:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Nasıl Yaparım ?

Arkadaşlar ben bi kod arıyorum..

Yazının üstüne tıklayınca bi kutu çıkıcak..

Örneğin bir sayfada html kodlarını paylaşacağım aşağıdaki gibi..


Radyo | Haber | Oyun | Msn | Döviz

Mesela radyo kodunu paylaşacağım.. Radyonun üstüne tıklayınca bir kutu açılıp kodun görünmesini istiyorum..
______________


SMF , WORDPRESS veya VBULLETİN ' DEN ANLAYANLAR ACİL ULAŞIN BANA..!
Mesaj25.07.2010, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Dinamik css arıyorsun, şimdi bir sürü kod var, çölde kum tanesi aramak gibi senin istediğin!.. Wink

İstediğin stili Googleye "Dinamik Açılır Menü CSS" tarzında aratırsan, olumlu bir sonuç alabilirsin!.. Wink
______________
Oyun ve Program Yapmak
Mesaj25.07.2010, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar!..

programyapmak yazmış:
Dinamik css arıyorsun, şimdi bir sürü kod var, çölde kum tanesi aramak gibi senin istediğin!.. Wink

İstediğin stili Googleye "Dinamik Açılır Menü CSS" tarzında aratırsan, olumlu bir sonuç alabilirsin!.. Wink
Yok hayır yanlış anladınız beni.. Smile

Link atsam sorun olmaz herhalde yardım istiyorum çünkü..

http://webdosyasi.net/?p=19

buyrun bakın.. şimdi ben o yazıların üstüne tıklayınca bir kutuda kodların gözükmesini istiyorum
______________


SMF , WORDPRESS veya VBULLETİN ' DEN ANLAYANLAR ACİL ULAŞIN BANA..!
Mesaj25.07.2010, 20:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar!..

programyapmak yazmış:
Dinamik css arıyorsun, şimdi bir sürü kod var, çölde kum tanesi aramak gibi senin istediğin!.. Wink

İstediğin stili Googleye "Dinamik Açılır Menü CSS" tarzında aratırsan, olumlu bir sonuç alabilirsin!.. Wink
Yok hayır yanlış anladınız beni.. Smile

Link atsam sorun olmaz herhalde yardım istiyorum çünkü..

http://webdosyasi.net/?p=19

buyrun bakın.. şimdi ben o yazıların üstüne tıklayınca bir kutuda kodların gözükmesini istiyorum
______________


SMF , WORDPRESS veya VBULLETİN ' DEN ANLAYANLAR ACİL ULAŞIN BANA..!
Mesaj25.07.2010, 20:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Tamam 2 gün içinde ben resimli bir anlatım ekleyeceğim bununla alakalı!.. Wink

Şimdi anlatacak kadar vaktim yok!.. Wink

2 güne kadar eklerim!..

Hayırlı Akşamlar!.. Cool
______________
Oyun ve Program Yapmak
Mesaj25.07.2010, 20:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar!..

programyapmak yazmış:
Tamam 2 gün içinde ben resimli bir anlatım ekleyeceğim bununla alakalı!.. Wink

Şimdi anlatacak kadar vaktim yok!.. Wink

2 güne kadar eklerim!..

Hayırlı Akşamlar!.. Cool
Very Happy Eyvallah kardesim bu arada ben alternativetheraphy Wink
______________


SMF , WORDPRESS veya VBULLETİN ' DEN ANLAYANLAR ACİL ULAŞIN BANA..!
Mesaj25.07.2010, 21:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar!..

fenerbahcefan12 yazmış:
programyapmak yazmış:
Tamam 2 gün içinde ben resimli bir anlatım ekleyeceğim bununla alakalı!.. Wink

Şimdi anlatacak kadar vaktim yok!.. Wink

2 güne kadar eklerim!..

Hayırlı Akşamlar!.. Cool
Very Happy Eyvallah kardesim bu arada ben alternativetheraphy Wink


Wink
______________
Oyun ve Program Yapmak
Mesaj25.07.2010, 21:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<head>
<style type="text/css">
body{font: .75em Arial,sans-serif; background: #FFFFFF; color: #333333}
div#container{width: 500px; margin:0 auto}
h1{ color: #F60; margin: 1em 0 0; letter-spacing: -2px; }
p{margin: 0 0 1.7em; }

/*---------- bubble tooltip -----------*/
a.tt{
    position:relative;
    z-index:24;
    color:#3CA3FF;
   font-weight:bold;
    text-decoration:none;
}
a.tt span{ display: none; }

/*background:; ie hack, something must be changed in a for ie to execute it*/
a.tt:hover{ z-index:25; color: #aaaaff; background:;}
a.tt:hover span.tooltip{
    display:block;
    position:absolute;
    top:0px; left:0;
   padding: 15px 0 0 0;
   width:200px;
   color: #993300;
    text-align: center;
   filter: alpha(opacity:90);
   KHTMLOpacity: 0.90;
   MozOpacity: 0.90;
   opacity: 0.90;
}
a.tt:hover span.top{
   display: block;
   padding: 30px 8px 0;
    background: url(http://img.webme.com/pic/a/arabeskdamar/bubble.gif) no-repeat top;
}
a.tt:hover span.middle{ /* different middle bg for stretch */
   display: block;
   padding: 0 8px;
   background: url(http://img.webme.com/pic/a/arabeskdamar/bubble_filler.gif) repeat bottom;
}
a.tt:hover span.bottom{
   display: block;
   padding:3px 8px 10px;
   color: #548912;
    background: url(http://img.webme.com/pic/a/arabeskdamar/bubble.gif) no-repeat bottom;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="container"><a class="tt" href="#">G&ouml;ster<span class="tooltip"><span class="middle">Kodlar burada olacak.Çok deneyebilirsin :)</span></span></a></div><body>


işte senin aradığının örneği çok basit birşey
örnek burada:
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj25.07.2010, 21:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

örnek sayfayı vermeyi unuttum Smile
http://arabeskdamar.tr.gg/tablo.htm
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj25.07.2010, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eyvalllah abim çok sağol ama ben açılan kutucuktan yazıları kopyalayamıyorumki Very Happy
______________


SMF , WORDPRESS veya VBULLETİN ' DEN ANLAYANLAR ACİL ULAŞIN BANA..!
Mesaj25.07.2010, 22:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerbahcefan12 yazmış:
Eyvalllah abim çok sağol ama ben açılan kutucuktan yazıları kopyalayamıyorumki Very Happy

Kod:

<head>
<style type="text/css">
body{font: .75em Arial,sans-serif; background: #FFFFFF; color: #333333}
div#container{width: 500px; margin:0 auto}
h1{ color: #F60; margin: 1em 0 0; letter-spacing: -2px; }
p{margin: 0 0 1.7em; }

/*---------- bubble tooltip -----------*/
a.tt{
    position:relative;
    z-index:24;
    color:#3CA3FF;
   font-weight:bold;
    text-decoration:none;
}
a.tt span{ display: none; }

/*background:; ie hack, something must be changed in a for ie to execute it*/
a.tt:hover{ z-index:25; color: #aaaaff; background:;}
a.tt:hover span.tooltip{
    display:block;
    position:absolute;
    top:0px; left:0;
   padding: 15px 0 0 0;
   width:200px;
   color: #993300;
    text-align: center;
   filter: alpha(opacity:90);
   KHTMLOpacity: 0.90;
   MozOpacity: 0.90;
   opacity: 0.90;
}
a.tt:hover span.top{
   display: block;
   padding: 30px 8px 0;
    background: url(http://img.webme.com/pic/a/arabeskdamar/bubble.gif) no-repeat top;
}
a.tt:hover span.middle{ /* different middle bg for stretch */
   display: block;
   padding: 0 8px;
   background: url(http://img.webme.com/pic/a/arabeskdamar/bubble_filler.gif) repeat bottom;
}
a.tt:hover span.bottom{
   display: block;
   padding:3px 8px 10px;
   color: #548912;
    background: url(http://img.webme.com/pic/a/arabeskdamar/bubble.gif) no-repeat bottom;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="container"><a class="tt" href="#">G&ouml;ster<span class="tooltip"><span class="middle">
  <textarea name="">olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)olacak.Çok deneyebilirsin :)</textarea>
</span></span></a></div><body>


bu kodal değiştir kopyalarsin
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu