Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.08.2007, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Otomatik sayfa yenileme kodu <Hiçbir yerde yok kaçırma&

arkadaşlar ziyaretçiniz sitenizde dolaşırken belli bi süre sayfalarda tıklama yapmazsa sayfa kendiliğinden yenileniyor

<script>

<!--/*Auto Refresh Page with Time scriptBy Website Abstraction (wsabstract.com)Over 200+ free scripts here!*///enter refresh time in "minutes:seconds" Minutes should range from 0 to inifinity. Seconds should range from 0 to 59var limit="0:30"if (document.images){var parselimit=limit.split(":")parselimit=parselimit[0]*60+parselimit[1]*1}function beginrefresh(){if (!document.images)returnif (parselimit==1)window.location.reload()else{ parselimit-=1curmin=Math.floor(parselimit/60)cursec=parselimit%60if (curmin!=0)curtime=curmin+" dakika ve "+cursec+" saniye sonra refresh edilecektir !"elsecurtime=cursec+" saniye sonra refresh edilecektir."window.status=curtimesetTimeout("beginrefresh()",1000)}}window.onload=beginrefresh//-->

</script>

hepsi ve daha fazlası için www.tekes.tr.gg
Mesaj22.08.2007, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu: harika

bu şekilde sayfam yenileniyor hitim artıyor. güzel bi kod
Mesaj22.08.2007, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel bi kod başarılar
Mesaj22.08.2007, 10:36 (UTC)    
Mesaj konusu: güzel

güzel bi kod başarılor
Mesaj22.08.2007, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya çok saol bu şey hitimi arttırdı
Mesaj22.08.2007, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodlarda sorun çıkarsa yazın arkadaşlar yardımcı olmaya çalışayım
Mesaj22.08.2007, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar daha fazla kod için siteme bekliyorum

www.tekes.tr.gg
Mesaj22.08.2007, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar hiç bi yerde yok ama bu kodlar
Mesaj24.08.2007, 05:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

haklısın kardeş yok
Mesaj24.08.2007, 08:31 (UTC)    
Mesaj konusu: yaw yardım

bu kodu nereye yapıstıracaz
Mesaj27.08.2007, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım ayarları bölümüne yapıştır
Mesaj28.08.2007, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tekes yazmış:
tasarım ayarları bölümüne yapıştır


yaww neresine yapıştıracaz.. ben bişi anlamadım..
Mesaj28.08.2007, 17:19 (UTC)    
Mesaj konusu: tekes'e özel

arkadaşım sana sonsuz teşekkürler. bu kodu 3 ündür bangır bangır istiyordum kimse de yok ya da takmadılar. şimdi senin sitene gidip ömürboyu üye olacağım. çocuklarıma da vasiyet edeceğim.. Laughing
Mesaj28.08.2007, 17:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: tekes'e özel

forumavrasya yazmış:
arkadaşım sana sonsuz teşekkürler. bu kodu 3 ündür bangır bangır istiyordum kimse de yok ya da takmadılar. şimdi senin sitene gidip ömürboyu üye olacağım. çocuklarıma da vasiyet edeceğim.. Laughing


peki nereye nasıl yapıştıracan bide bana yardım etsen.. Crying or Very sad
Mesaj28.08.2007, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu