Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj08.08.2010, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu: "//-->" bu işaret ne anlama geliyor?

Arkadaşlar siteme yeni bir CSS Tasarım uyguladım ve IE8-OPERA-GOOGLE CHROME-FİREFOX tarayıcılarında çok güzel bir şekilde temayı açtı; ama FİREFOX tarayıcısında açtıktan sonra sitenin en üst tarafında solda
Kod:
//-->
böyle bir işaret çıktı. Diğer tarayıcılarda çıkmadı. Araştırdım ama bulamadım bu işareti kaldırmayı.

Lütfen yardım edin. Nasıl kaldırmalıyım Question
Mesaj08.08.2010, 11:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

]Merhaba

Kodun bir parçasıdır fırefox ile tasarım ayarlarına giriniz ve ctrl+f fonksiyonunu kullanarak
Alıntı:
//-->
parçayı yazınız ve siliniz.Silmeden önce önlem olarak kodlarınızın yedeğini alınız.

İyi forumlar..
______________
Mesaj08.08.2010, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dediğinizi yaptım eşleşen sonuç bulanamadı diyor. Yani olmadı.
Mesaj08.08.2010, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

o işaret sitenize eklediğiniz tasarımımda tablo olduğunu gösterir.bazı tasarımlarda vardır
______________
Mesaj08.08.2010, 12:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir tr.gg sitesinde nasıl düzeltileceği anlatılmış. Ö.m ile site url sini gönderiyorum. O yöntem ile düzeltebilirsiniz. Kısacası google doğrulama kodu ile alakalı.
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj08.08.2010, 13:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess

Sana çok teşekkür ediyorum. Sorunum çözüldü.
Mesaj09.08.2010, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu konuya girip aynı sorunu yaşayan arkadaşlara cevap :

tasarım ayarları:gelişmiş ayarlar:css bölümünde bulunan style başlangıç ve style bitiş kodlarını kaldırmanız yeterlidir!(tasarımınız bozulmayacaktır!)

kodun aslı :

Kod:

<style>

</style>




css alanında bulunan bu kodları kaldırıyoruz arkadaşlar!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu