Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2010, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu: İnsanlığın öldüğü kent: Hiroşima

Bundan tam 65 yıl önce Amerika’nın Japonya’ya attığı atom bombası, sadece Japonları öldürmedi…




“Metsuyama ilçesinin hemen üstünde, havada devasa bir ateş topu belirdi. Işıkla birlikte, toprak üzerindeki her şeyi anında yok eden ısı dalgası ve patlama geldi. Bölgede bulunanlar bilincini kaybederek bir anda ölüme sürüklendi. Hepsi havaya uçup hızla yere çarptılar. Kükreyen alevler, binaların altında feryat edip yardım çağrısında bulunanları yaktı.

Yangın söndüğünde, size dünyanın sona erdiğini düşündürten, tamamen değişmiş, geniş, renksiz bir dünya vardı. Küllerin ortasında felaketin kalıntıları ve kökleri topraktan sökülmüş ağaçlar duruyordu. Bütün şehir yok olmuştu. Patlamanın merkezindeki Matsuyama’da yaşayanların hepsi hemen o anda orada öldü...”



Hiroşima, acı felaketten 65 yıl sonra, adeta küllerinden doğdu ama, Japon halkı o günleri asla unutmadı. Amerikan hükümeti ise atom bombasının kurbanları için şimdiye dek özür dilemedi.
Mesaj09.08.2010, 21:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dünyanın en büyük terörist devletininin, en büyük terör saldırısı
Bomba atılmadan 1gün önce japonya geri çekilmiş ve barış istemişti, buna ragmen sadece deney için bu bomba atıldı, deney başarılı oldu...
Terörist devlet şimdi bütün dünyada terörist avında, nedense hiç kendine bakmıyor, kendi yetiştirdiği, kendi yaptığı teröristleri demokrasi bekçisi ilan ediyor.

2023 yılını bekleyin
______________

Hv.Svn. Kd. Er
Mesaj10.08.2010, 09:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Teröre Zaten Abd Yardım Ediyor Silahları Kim Veriyor Amerika.
______________
Mesaj10.08.2010, 09:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merak ettim şimdi 2023 yılını niye bekliyoruz ?
Mesaj10.08.2010, 10:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

YIL 2023…
Yıl 2023…
Türkiye bölgesinde ve dünyada güçlü,lider bir ülke…Vahşet ve kanla beslenen medeniyetlerin çocukları tarafından sömürülen, kullanılan ve zulme terk edilen insanlığın, aradığı huzur ve adalet direği, yine gök kubbeye bu topraklardan dikilmekte...Dünya haritalarını önüne serip, pasta payında ters düştükleri kendi din ve medeniyet mensuplarına dahi vahşetten kaçınmamış, hegoman ve küresel güçlerin saltanatı sarsılmakta.. İlahi rahmetin her daim ve her devir şehit kanlarıyla sulanmasını takdir kıldığı bu bereketli topraklardan, insanlığın kurak gönüllerine yeni deryalar akmakta…
Yıl 2023…
Türk Milletinin gen ve kültür kodları çözülmekte..Toplum tasarımcılarının ve gelecek bilimcilerinin “ideal toplum” hayallerini gerçeğe dönüştürecek kodlar insanlığa sunulmakta…Tarihin kökleri ve Tarihin hükmü bu görevi tâ ezelden yazmış Türk Milletine…Bu ehliyete sahip yegane milletin adıdır Türk…Evet, bu bir hayal... Hayal de demeyelim buna. Bu bir “kızılelma”!
Yıl 2007 ve günümüz…
Yaşadığımız şu günlerde önce hayallerimizi çaldılar…Sonra kimliğimize, kaynaklarımıza, paramıza, topraklarımıza ve de onurumuza saldırmaya başladılar… Sürecin nasıl başladığını tam kestiremiyorum ama nasıl devam ettiğini ne yazık ki isyan eden bakışlarla görüyorum. Yurt yaşatmak için en önde koşan Türk unsurunun, Yurt yönetiminin den nasıl tasfiye edildiğini..Çağımızın “ modern mankurt ” larına liberal, İslamcı,cemaatçi,sağcı,solcu diye cilalanmış maskeleri takıp bu ülkeyi yeni projelerinde nasıl bir “laboratuar ülke” haline dönüştürdüklerini..Büyük milyar dolarlarıyla ve “büyük projeleriyle” yeni haritalar çizerken, “ekmek ile erdem” arasında fakirliğe itilmiş olan insanımızı, kurdurdukları kuruluşlarla nasıl yönlendirebildiklerini…Savaşlarını kendi topraklarında bir defa olsun yapmayarak ve yangını başka topraklarda çıkararak her daim kazanan başarılı stratejilerini…Kendi hizmetkarında olmayan bir iktidarı nasıl çökertip yerine tink-tank cepheleriyle kendi hizmetkarlarını nasıl iktidar yapabildiklerini…Dünya insanlığına adanmış güya anlı şanlı kuruluşların (NATO-BM) , ellerinde nasıl bir kuklaya dönüştüğünü..
Yıl 2007 ve günümüz…
AB,ABD-İsrail,Rusya-Çin ve diğer küresel aktörler arenaya çıkıyor. Hedefteki ülke Türkiye ve yeni enerji savaşlarının arenası Türk Dünyası… Dönüp baksan patenti farklı her projeye Türkiye’ye tek rol biçilmiş..Geçit ülkesi ve geçebilmeleri için pasif kılınması gereken bir ülkedir Türkiye…Dünyayı yönetme iddiasındaki her devletin can damarının geçtiği ülkedir Türkiye…Esas sahibi Türk Milleti olan ama mülkiyet hakkı sahibinden alınmaya çalışılan ülkedir Türkiye… Şimdi fotoğrafı net okuyabiliyorum... Şimdi bu ülkede niçin en ufak bir riski dahi göze alamadıklarını ve nasıl önüne geçtiklerini. Bir devleti müstemleke yapmanın şartını 4K ile bir toplumu uyutmanın şartını 3F ile sistemleştirdiklerini ve adına da küreselleşme koyduklarını. Başarılı olmak için sivil toplum kuruluşu,cemaat,medya,şirket ve iktidarlarları nasıl satın aldıklarını… (4K, KAFA:aydınlarını,yazarlarını ele geçir…vb, KALP:inançlarını sulandır,bulandır hatta kontrol et…vb, KAS:kollu kuvvetlerini kıskaca al,yönet ve 5. kol faaliyetleri…vb, KASA:ekonomiyi ve parayı kontrol et…vb, 3F ‘ e gelince; İspanya diktatörü Franco’nun meşhur 3F’ ini gündelik tüketim menüsü olarak ekranlardan servis edilmesi..vb)
Yıl 2023 …
Türkiye bölgesinde ve dünyada güçlü,lider bir ülke….100. kuruluş yıldönümünü kutluyor ve yıldızlara bakabilmiş Türk Milletinin, artık gündelik sorunlarından sıyrılıp dünyaya baktığı an olacak… Asırlık çınarın tüm kökleriyle yeniden semaya dallarını uzattığı bir Türkiye olacak! Ve gölgesinde huzuru ve adaleti arayan her millete yaralarını saracak merhemi sunan bir Türkiye olacak! ...Nasıl mı? Medyasında,ekonomisinde,ticaretinde,enerjisinde, siyasetinde ve aydınında Türk’çe bakışlara sahip dönüşümleri yapmış Türkiye ile olacak! Ülkenin çekildiği en buhranlı anlarda bile ufka bakıp bunu görenlerle olacak..Aradığı kudreti damarlarında hissedenlerle olacak..Hâlâ hayali olanlarla olacak….


internette buldum 2023 xd
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu