Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.08.2010, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Başlık Resmi Değişmesi

Arkadaşlar 3 Farklı Başlık Resmim Var 3ününde boyutlaru vs aynı her sayfa değiştiğinde başlık resminin de değişmesini.istiyorum..
bunun kodu varsa verebilir misiniz?

______________
Mesaj14.08.2010, 14:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<div align="center">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
var image = new Array();
var link = new Array();

/** Hier die (Zufalls)-Bilder eintragen. **/

image[1] = 'Resim Kodu1';
image[2] = 'Resim Kodu2';
image[3] = 'Resim Kodu3';

/** Ab hier nichts mehr ändern! **/

var num = Math.random();
var ran = Math.floor((image.length - 1) * num) + 1;

document.write(image[ran]);
//-->
</script>
</div>


Resim Kodu yazan yerlerin her birine baslik resmi urllerini ekleyiniz.Kodu iste Tasarim Ayarlarindan Gelismis Ayarlar ve daha sonra Tasarimin üzerindeki yazi yazan yerdeki kodlarin en üstüne ekleyin Wink
______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj14.08.2010, 14:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sanırım bu işini gorur kardesım.. Wink


image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'
Mesaj14.08.2010, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

css kullanıyorum maalesef 2si de işe yaramadı
yine de tskler
______________
Mesaj14.08.2010, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

expertphotoshop yazmış:
css kullanıyorum maalesef 2si de işe yaramadı
yine de tskler


Kardes verdigim kodu bizzat kendim denedim!
Bak Reklam Kodu yazan yere baslik resminin urlisini degil kodunu ekliyeceksin.Ben yukarda yanlis demisim bi de öyle dene Wink

______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj14.08.2010, 15:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
expertphotoshop yazmış:
css kullanıyorum maalesef 2si de işe yaramadı
yine de tskler


Kardes verdigim kodu bizzat kendim denedim!
Bak Reklam Kodu yazan yere baslik resminin urlisini degil kodunu ekliyeceksin.Ben yukarda yanlis demisim bi de öyle dene Wink

ekledim zaten kodunu urlsini değil..
______________
Mesaj14.08.2010, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script>
function image() {
};
 
image = new image();
toplist = 0;
 
    
MesajTarih: 14 Ağu 2010 16:58    Mesaj konusu:
Sanırım bu işini gorur kardesım.. Wink


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'



image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


image[ibrahmgun++] = '<a target="_blank" href="#url"><img border="0" alt="" src="Resmin Urlsi Buraya" /></a>'


toplist = Math.floor(Math.random() * toplist);
 
document.write(image[toplist]);
</script>

______________
Aşağıdaki yazı fontunun adı Angilo Tatto'dur. Gelen mesajlara istinaden yazdım Smile
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu