Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj22.08.2010, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Windows Media Player İle İlgili Sorunum Var

Merhaba yöneticiler


Ben tasarımımın sağında bir bölüme bir şarkı koymak istiyorum windows media player ile 100 e 50 ebadında.ben bir kaynaktan kodlar aldım dosya_adı.wmv adı verilen bölümler işaretlenmiş ve oraya kodları yapıştırmamız istenmiş.Ama her nedense yapamadım.Acaba bbcode,url ya da html kodlardan hangisini koyacağım? Size o kodu ve müziğin url bb,code ve html bölümlerini versem bu konu başlığım içinde cevap olarak hazır kodu gönderirmisiniz

şimdiden teşekkür ederim.

işte gereken bilgiler


bu ilk hazırlanan kod:

<object id="mediaPlayer"
width="320"
height="300"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="0">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>

ve sırayla 1-url 2-bbcode 3-html kodu

1)http://www.fileden.com/files/2009/11/4/2636355/pm_enstrumental.mp3

2)pm_enstrumental.mp3

3)<a href="http://www.fileden.com/files/2009/11/4/2636355/pm_enstrumental.mp3">pm_enstrumental.mp3</a>

şİMDİDEN SİZLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.

En kısa zamanda yardımınızı bekliyorum

Saygılarımla
Mesaj22.08.2010, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

ie8 ve mozillayla denedim eklenti kurulmasını istiyor sendeki sorunda öyle birşey mi?
______________
Tarihe Hep Beraber Tanık Olacağız !
Mesaj23.08.2010, 13:24 (UTC)    
Mesaj konusu: hala cevap alamadım

lüfen yardım edin cevapalamadım profesyöneller cevap versin
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu