Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.08.2010, 21:56 (UTC)    
Mesaj konusu: köprü ile ilgili problemim var

arkadaslar ben tablo yapmaya calisiyorum forumdan sagdan soldan bakarak
baya kavradı ama bi yerde takıldım

tabloya üst menü eklamek istiyorum bi türlü beceremedim forumdan bulduğum kodlar nereye koyacam bilmiyorum

farzedin

950-30px üst menü ve flash olacak sekilde bi akıl verin lütfen nasıl olacak bu iş


buluyorum css üst menüleri fakat iki cesit kodu var html ve cs benim istediğim tabloda olacak

mümkünmü

teşekkürler şimdiden
Mesaj27.08.2010, 21:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

eğer bedava sitem deki kendi sayfa panelinden yapıyorsan tablonu css menüler konsuunda yardımcı olamam ! normal html kodlu menüleri tercih et bence!
nasıl ekleyeceğine gelince kaynak butonu var sayfanın sol üstünde ona birkez tıklayıp menü için boşluk bıraktığın yere eklemelisin! ama önce üst menü yaz oraya sonra kaynağa bas ki bulabilesin umarım anlatabilmişimdir..
Mesaj27.08.2010, 22:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

x1oyun yazmış:
eğer bedava sitem deki kendi sayfa panelinden yapıyorsan tablonu css menüler konsuunda yardımcı olamam ! normal html kodlu menüleri tercih et bence!
nasıl ekleyeceğine gelince kaynak butonu var sayfanın sol üstünde ona birkez tıklayıp menü için boşluk bıraktığın yere eklemelisin! ama önce üst menü yaz oraya sonra kaynağa bas ki bulabilesin umarım anlatabilmişimdir..






evet kendi sitemde tablo yapıyorum dediğini cok iyi anladım hatta yaptım daha önce ama beceremedim flash olması için uraştım ama olmicak anlaşılan

bi suru sarayım manuel yapim bari ptc-magazin.tr.gg bu butonun etrafındaki mavilik nasıl gider peki yardım edersen sevinirim
Mesaj27.08.2010, 22:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

eklediğin resmin köprüsünün border değerinin 0 olması gerekiyor o çerçeve böyle olursa kalkar!

ÖRNEK:
Kod:

<a href="http://!!!menüdeki resmin YÖNLENME adresi!!!.tr.gg"><img src="http:// BURAYAMENÜDEKİ RESİM ADRESİ " alt="" border="0" /></a><br />
[/code]
Mesaj27.08.2010, 22:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Menüler icin aldiginiz Kodlari yani CSS ve Htmleri aliyorsunuz.CSS Kodlarini sirasiyla Tasarim ayarlari > Gelismis ayarlar > CSS Koduna ekliyoruz.Html kodunu aliyoruz ve Sayfalarimi degistire girerek o tablolari yaptiginiz sayfaya geliyoruz.Mesela diyelimki Menüyü ikinci tabloya koymak istiyorsunuz.O zaman o tablonun icine herhangi birsey yazin.Mesela Menü Kodu buraya.Daha sonra Kaynak tusuna basin ve cikan kodlarda o yazdiginiz yaziyi bulun ve o yaziyi silip yerine menü icin aldiginiz html kodunu ekleyin...
______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj27.08.2010, 22:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

x1oyun yazmış:
eklediğin resmin köprüsünün border değerinin 0 olması gerekiyor o çerçeve böyle olursa kalkar!

ÖRNEK:
Kod:

<a href="http://!!!menüdeki resmin YÖNLENME adresi!!!.tr.gg"><img src="http:// BURAYAMENÜDEKİ RESİM ADRESİ " alt="" border="0" /></a><br />
[/code]






çok saol .
Mesaj27.08.2010, 22:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Menüler icin aldiginiz Kodlari yani CSS ve Htmleri aliyorsunuz.CSS Kodlarini sirasiyla Tasarim ayarlari > Gelismis ayarlar > CSS Koduna ekliyoruz.Html kodunu aliyoruz ve Sayfalarimi degistire girerek o tablolari yaptiginiz sayfaya geliyoruz.Mesela diyelimki Menüyü ikinci tabloya koymak istiyorsunuz.O zaman o tablonun icine herhangi birsey yazin.Mesela Menü Kodu buraya.Daha sonra Kaynak tusuna basin ve cikan kodlarda o yazdiginiz yaziyi bulun ve o yaziyi silip yerine menü icin aldiginiz html kodunu ekleyin...





hemen dedincem çok teşekkür ederim ilginize
Mesaj27.08.2010, 22:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

ptc-magazin yazmış:
x1oyun yazmış:
eklediğin resmin köprüsünün border değerinin 0 olması gerekiyor o çerçeve böyle olursa kalkar!

ÖRNEK:
Kod:

<a href="http://!!!menüdeki resmin YÖNLENME adresi!!!.tr.gg"><img src="http:// BURAYAMENÜDEKİ RESİM ADRESİ " alt="" border="0" /></a><br />
[/code]






çok saol .




önemli değil bi sayfada yapılan tablo çalışmasına göre gayet iyi gidiyorsun böyle devam et bence!
Mesaj27.08.2010, 22:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eger sitenizde göründügü gibi tek tek resimli yapmak istiyorsaniz tabiiki x1oyunun dedigi daha mantikli olacaktir.
Ancak benim dedigim bu menüler icin gecerlidir.Ve bunun icin bir tablo yeterlidir:
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=60096

______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj27.08.2010, 22:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="x1oyun"]
ptc-magazin yazmış:
x1oyun yazmış:
eklediğin resmin köprüsünün border değerinin 0 olması gerekiyor o çerçeve böyle olursa kalkar!

ÖRNEK:
Kod:

<a href="http://!!!menüdeki resmin YÖNLENME adresi!!!.tr.gg"><img src="http:// BURAYAMENÜDEKİ RESİM ADRESİ " alt="" border="0" /></a><br />
[/code]






çok saol .




önemli değil bi sayfada yapılan tablo çalışmasına göre gayet iyi gidiyorsun böyle devam et bence![/quote





güzel bi site cıkarmayı düşünüyorum ama işte bilmediğimiz yerler var yavaş yavaş öreniyoruz Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu