Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.08.2010, 07:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Sayfa açılmıyor

Sayın Yetkililer, Sayfama girdiğimde açılması için çok uzun beklemek gerekiyor, çoğu zamanda "yanıt yok" ikazı veriyor, Bu kasılmanın nedenini bulamadım ve bu yüzden ziyaretci sayım neredeyse sıfırlandı. Lütfen yardıma ihtiyacım var.
Mesaj29.08.2010, 07:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sayfa açılmamasının 2 nedeni olabilir,birincisi genel bir sorun dur,yani server la alakası vardır.ikincisi sizinle alakası vardır muhtemelen internetininiz veya pcniz yavaş olabilir.
______________
Türk YemekleriFirma Rehberionline yemek Siparişi Sitemi Değerlendir
Mesaj29.08.2010, 07:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Galiba bilgisayarınız yavaş yada tarayıcınızda sorun var , bende siteniz çok doğal bir şekilde çalıştı hızlı şekilde açıldı. Fakat yinede içiniz rahat olsun diye size bir link vericem. http://tools.pingdom.com bu siteye girdiğinizde sitenizi yazın ve karşınıza çıkcak olan kod resim vs. yükseklik oranına göre sitenizi yavaşlatan şeyler ortaya çıkacaktır. Bir sorum olacak sadece kendi sitenizemi yoksa bazı siteleredemi aynı sorunu yaşıyorsunuz ?
Mesaj29.08.2010, 08:48 (UTC)    
Mesaj konusu: Sayfa açılmıyor

Herkese çok teşekkür ederim. Diğer tr.gg.sayfaları ve internet siteleri sorunsuz açılıyor, maalesef açılmayan yalnız benim sayfam. Önerilerinezi uygulayacağım. tekrar teşekkür....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu