Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.08.2010, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Pakistana Yardım Etmek Zorundayız..!

Değerli kardeşlerim,

Biliyorsunuz ki dost vatan pakistan bir doğal afet atlattı.Onlar zamanında bizim yanımızda oldular şimdide sıra bizde..Biliyorum ki hepiniz yardım etmek istiyorsunuz fakat kiminizin yaşı küçük kiminizin maddi durumu yeterli değil bir türlü pakistan için bir çalışma gösteremiyoruz ama unutmayalım ki sizlerinde anneleri-babaları var şimdi inanıyorum ki buradaki bu yazıyı okuyan her kardşeim soluğu anne-babasının yanında alacaktır.Ebeveynlerinizi bu konuya odaklandıralım..Sizler bir şey yapamıyorsanız ebeveynlerimiz vardır unutmayalım onlara başvuralım ve şimdi kardeşlerim sizlerde anne babalarınızın yanına gidin pakistana yardım etmeleri için ikna edin.

Rolling Eyes



Alıntı:

Pakistana Yardım Etmek Zorundayız


Temmuz ayı sonunda başlayan ve haftalarca devam eden yağmurun ardından topraklarının beşte biri sular altında kalan Pakistan’da ölü sayısı 2 bini, evsiz sayısı 4 milyonu aşarken, felaketten 20 milyon insanın doğrudan etkilendiği, acil yardıma ihtiyaç duyanların sayısının da 8 milyon olduğu tahmin ediliyor.

Pakistan'a yardım bizler için zorunluluk olduğunu düşünüyoruz. Çünkü Pakistan halkının, Kurtuluş Savaşı yıllarında büyük fedakârlıklarla Türkiye’ye verdiği destek vermişti. Kadınlar kollarındaki bileziklerini, erkekler ceplerindeki son kuruşu Anadolu’daki kurtuluş mücadelesine gönderdiler. Bu nedenle özel bir yakınlık duymamız gereken bir ülkedir.


Çünkü 17 Ağustos Marmara Depremi’nde de Türkiye’ye ilk yardım elini Pakistan’ın uzatmıştı .


Özellikle 86 yıl önce Pakistan Müslümanlarının Kurtuluş Savaşı’na destek için gönderdiği paralardan arta kalanlarla kurulan İş Bankası’nın bu konuda daha aktif olması gerekiyor.

Türkiye Pakistan’ı bu zor günlerinde yalnız bırakmamalı, insanlar olayı sel felaketi diye küçümsememeli, bu felaket, tarihin en büyük felaketlerinden biridir. Daha önce olduğu gibi bu felaket anında da Pakistan’ı yalnız bırakmamalıyız.


Bu yıl fitrelerimizi Pakistanlı kardeşlerimize gönderebiliriz. Kurtuluş Savaşı’nda bize yardım için en önce seferber olan kardeşlerimize vefa gösterip yardım etmek için bir nebze de olsa özverili olalım.

______________
Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Mesaj29.08.2010, 20:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

allah yardımcıları olsun bende ailemde pakistan yardım eli uzattık iyi şallah daha bir çok kardeşimiz pakistana yardım elini uzatır.
Ayrıca arkadaşlar kızılay yardım kuruluşuna bağışlarınızı yapın en doğru adres orası çünkü
Pakistan halkı bizi unutmadılar bizde onları unutmayalım...
Allaha emanet olun - İyi Günler - Hayırlı Ramazanlar
______________
Mesaj29.08.2010, 22:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet arkadaşlar Bu Yardımı onlardan esirgemeyin.
vereceğiniz 5 tl ile yardım etmiş bile olursunuz.Wink

Allah Yardımcıları olsun..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu