Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj29.08.2010, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Link Sorunu

Arkadaşlar, siteme uyguladığım tasarımda ilgimi bir şey çekti. Linkin üstüne gelince büyüyor. Yalnız diğer hiçbir yerde böyle bir sorun olmadı. CSS'yi didik didik ettim ama ilgimi hiçbir şey çekmedi. Ekran görüntüsünü şimdi çekiyorum.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj29.08.2010, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Sitenizin ana sayfasına girip linklere baktım herhangi bir sorun göremedim.. Rolling Eyes

______________
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Mesaj29.08.2010, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:



Sorunu açıkladım.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj29.08.2010, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Özür dilerim. Yanlışlıkla küçük olarak kaydetmişim.


______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj29.08.2010, 16:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Sorun yaşadığınız linkin bulunduğu sayfaya gelin aşağıdaki kodu bulup siliniz.İşlemi yapmadan önce kodlarınızı yedekleyiniz..

Kod:
<div id="inforight">


Kolay gelsin,
______________
Mesaj29.08.2010, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorunumu çözmedi. Zaten o benim en önemli kodum konumunda orada. Yine de sağol. Evet, arkadaşlar. Yardımcı olabilirsiniz umarım.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj29.08.2010, 16:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:
Sorunumu çözmedi. Zaten o benim en önemli kodum konumunda orada. Yine de sağol. Evet, arkadaşlar. Yardımcı olabilirsiniz umarım.

Merhaba,

O zaman sorun tasarımda tasarım içine gömülmüş sonradan eklenen bir şey değil tasarımın özelliği o tasarım büyük ihtimal hazır tasarım.

Kolay gelsin,
______________
Mesaj29.08.2010, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

denizmerkezi çok doğru söylüyorsun. CSS'yi incelerken bir yeri gözden kaçırmışım.

Kod:
#info h2, #info h2 a, #info h2 a:visited, #info a:hover{
   font-family:'palatino linotype', 'Trebuchet MS';
   letter-spacing: -1px;
   font-size: 24px;
   color: #193552;
   margin: 0 5px 5px 5px;
   }


Yalnız bunu istediğim hale getiremiyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj29.08.2010, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorunu çözdüm. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Kodu silerken parantezi siliyormuşum.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj29.08.2010, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:
Sorunu çözdüm. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Kodu silerken parantezi siliyormuşum.

Merhaba,

Sizina dınıza sevindim,

Kolay gelsin,
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu