Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.09.2010, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu: CSS Temaya Banner Ekleme ?

Merhaba,

Arkadaşlar ben bir tema kodları buldum ve siteme uyguladım. Ve oldu. Menuleri felan hepsini hallettim ama bir türlü banner ekleyemedim. CSS koduna banner'ım url'sini felan yazmama rağmen yukarıdaki beyaz banner kısmı değişmedi. Ekleyeceğim banner şu:

http://img.webme.com/pic/w/wwereports/678.png

Ne yapmam lazım arkadaşlar. Teşekkürler ..

______________
Mesaj06.09.2010, 09:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: CSS Temaya Banner Ekleme ?

wwereports yazmış:
Merhaba,

Arkadaşlar ben bir tema kodları buldum ve siteme uyguladım. Ve oldu. Menuleri felan hepsini hallettim ama bir türlü banner ekleyemedim. CSS koduna banner'ım url'sini felan yazmama rağmen yukarıdaki beyaz banner kısmı değişmedi. Ekleyeceğim banner şu:

http://img.webme.com/pic/w/wwereports/678.png

Ne yapmam lazım arkadaşlar. Teşekkürler ..


eyer burdan bulabilirim diyosan üst menü kodunda o boş olan çerçevenin yerini bul resim url sini yapıştır eyer bulamam diyosan komple kopyala macromedia dreamweaver kopyala tsarım a gel o boş beyaz olan yere tıkla yukarda böl var ona tıkla orda görünür imlecin olduğu yere resim url sini yapıştır eyer yapamassan üst menü kodunu buraya koy ben yardımcı olıyım
Mesaj06.09.2010, 09:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: CSS Temaya Banner Ekleme ?

oyungaleri26 yazmış:
wwereports yazmış:
Merhaba,

Arkadaşlar ben bir tema kodları buldum ve siteme uyguladım. Ve oldu. Menuleri felan hepsini hallettim ama bir türlü banner ekleyemedim. CSS koduna banner'ım url'sini felan yazmama rağmen yukarıdaki beyaz banner kısmı değişmedi. Ekleyeceğim banner şu:

http://img.webme.com/pic/w/wwereports/678.png

Ne yapmam lazım arkadaşlar. Teşekkürler ..


eyer burdan bulabilirim diyosan üst menü kodunda o boş olan çerçevenin yerini bul resim url sini yapıştır eyer bulamam diyosan komple kopyala macromedia dreamweaver kopyala tsarım a gel o boş beyaz olan yere tıkla yukarda böl var ona tıkla orda görünür imlecin olduğu yere resim url sini yapıştır eyer yapamassan üst menü kodunu buraya koy ben yardımcı olıyım


Ben zaten kodu buldum ve banner linkini ekledim. Ama değişmedi. İşte üst menü kodu

Kod:
<div id="tasarim"> Buraya Banner Kodu <div id="menu"><center>  <div class="indentmenu"> <ul> <li><a href="http://wwereports.tr.gg/G.ue.re%26%23351%3B-World-_-Ana-Sayfa.htm" _fcksavedurl="http://wwereports.tr.gg/G.ue.re%26%23351%3B-World-_-Ana-Sayfa.htm">Ana Sayfa</a></li> <li><a href="http://wwereports.tr.gg/Iletisim.htm" _fcksavedurl="http://wwereports.tr.gg/Iletisim.htm" class="current">Iletisim</a></li> <li><a href="http://wwereports.tr.gg/WWE-%26%23350%3Bov-%26%23304%3Bncelemeleri.htm" _fcksavedurl="http://wwereports.tr.gg/WWE-%26%23350%3Bov-%26%23304%3Bncelemeleri.htm">WWE Sov İncelemeleri</a></li> <li><a href="http://wwereports.tr.gg/Makaleler.htm" _fcksavedurl="http://wwereports.tr.gg/Makaleler.htm">Makaleler</a></li> <li><a href="http://wwereports.tr.gg/Yazar-Listesi.htm" _fcksavedurl="http://wwereports.tr.gg/Yazar-Listesi.htm">Yazar Listesi</a></li> <li><a href="http://wwereports.tr.gg/Linkler.htm" _fcksavedurl="http://wwereports.tr.gg/Linkler.htm">Linkler</a></li>  </ul> </div>    </center> </div> <div id="icerik">      <div id="container">          <div id="header_container">             <div id="pre_header"></div>             <div class="header"><h1 id="header"><span>tasarimkurdu</span></h1></div>             <div id="post_header"></div>          </div>           <div id="nav_container">          <h2 id="nav_heading"><span></span></h2>             <ul id="nav">                <li class="nav_element" id="nav_Anamen">            </div>          <div id="content_container">             <div id="pre_content"></div>             <div id="content">

______________
Mesaj06.09.2010, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım sayfamı değiştirden bi tane tablo oluştur yerini banner yeri olarak ayarla tablonun sonra tablonun ğstüne bi kere tıkla resim ekle de yukardan resmini ekle kolay gelsin
Mesaj06.09.2010, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben de daha yeni yeni yapıyorum benm siteye bak istersen kardesimkardes.tr.gg
Mesaj06.09.2010, 11:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardesimkardes yazmış:
arkadaşım sayfamı değiştirden bi tane tablo oluştur yerini banner yeri olarak ayarla tablonun sonra tablonun ğstüne bi kere tıkla resim ekle de yukardan resmini ekle kolay gelsin


Dediğiniz yöntemi uyguladım ama üst menumün üzerine geliyor banner. Başka yardım edecek yokmu ?
______________
Mesaj06.09.2010, 11:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum ver yapayım diyorum ama nafile ya Very Happy
Mesaj06.09.2010, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

homepremium yazmış:
Dostum ver yapayım diyorum ama nafile ya Very Happy


Tamam başkasından yardım aldım ve yaptım Smile Kilitlenebilir.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu