Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.08.2007, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Üye girişi

arkadaşlar sitemin sağ tarafına üye girşive altına üye ol butonu olsun istiyorum ve bir kişi üye olunca direk mail gitsin... bu mümkün mü?
Mesaj23.08.2007, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu: banada yardımcı olun

slm arkadaslar ya bende uye gırıs panelı ıstıyorum mumkunmu acaba? link verırmısınz yada resımlı anlatımda olabılır SmileSmile
Mesaj23.08.2007, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben kodu veriyim

<title>Üyelik Sayfası</title>
<body bgcolor=orange text=green>
<b>* ile işaretli alanların doldurulması mecburidir.Aksi taktirde üyeliğiniz reddedilir.</b>
<!--webbot BOT="GeneratedScript" PREVIEW=" " startspan --><script Language="JavaScript" Type="text/javascript"><!--
function FrontPage_Form1_Validator(theForm)
{

if (theForm.T1.value == "")
{
alert("Lütfen \"T1\" alanı için bir değer girin.");
theForm.T1.focus();
return (false);
}

if (theForm.T1.value.length < 5)
{
alert("Lütfen \"T1\" alanına en azından 5 karakter girin.");
theForm.T1.focus();
return (false);
}

if (theForm.T1.value.length > 12)
{
alert("Lütfen \"T1\" alanına en fazla 12 karakter girin.");
theForm.T1.focus();
return (false);
}

if (theForm.T2.value == "")
{
alert("Lütfen \"T2\" alanı için bir değer girin.");
theForm.T2.focus();
return (false);
}

if (theForm.T2.value.length < 5)
{
alert("Lütfen \"T2\" alanına en azından 5 karakter girin.");
theForm.T2.focus();
return (false);
}

if (theForm.T2.value.length > 12)
{
alert("Lütfen \"T2\" alanına en fazla 12 karakter girin.");
theForm.T2.focus();
return (false);
}

if (theForm.S1.value == "")
{
alert("Lütfen \"S1\" alanı için bir değer girin.");
theForm.S1.focus();
return (false);
}

if (theForm.S1.value.length < 10)
{
alert("Lütfen \"S1\" alanına en azından 10 karakter girin.");
theForm.S1.focus();
return (false);
}

if (theForm.S1.value.length > 100)
{
alert("Lütfen \"S1\" alanına en fazla 100 karakter girin.");
theForm.S1.focus();
return (false);
}
return (true);
}
//--></script><!--webbot BOT="GeneratedScript" endspan --><form name="FrontPage_Form1" method="POST" action="_derived/nortbots.htm" onSubmit="location.href='_derived/nortbots.htm';return false;" webbot-onSubmit language="JavaScript" webbot-action="--WEBBOT-SELF--">
<!--webbot bot="Registration" s-service="index.htm" s-username-fields="Kullanıcı adı" s-password-fields="Parola Parolanızı Tekrar Yazınız" u-file="kayit.mdb" s-format="HTML/BR" s-label-fields="TRUE" b-reverse-chronology="FALSE" s-builtin-fields startspan --><strong>[FrontPage Kaydetme Bileşeni]</strong><!--webbot bot="Registration" endspan i-checksum="58598" -->*<td>Adınız</td>
<input type name=''ad'' value''nick'' size="20">
<hr>
<br>*<td>Soyadınız</td>
<input type name=''Soyad'' size="20">
<hr>

<p>*Parolanınız
<!--webbot bot="Validation" b-value-required="TRUE" i-minimum-length="5" i-maximum-length="12" --><input type="password" name="T1" size="20" value="*****" maxlength="12">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
Tekrar Parolanız
<!--webbot bot="Validation" b-value-required="TRUE" i-minimum-length="5" i-maximum-length="12" --><input type="password" name="T2" size="20" value="*****" maxlength="12"> </p>

<p>Şifreniz en az 5 karakter,en çok 12 karakter olabilir.</p>

<hr>
<br>*<td>E-posta adresiniz</td>
<input type name='mail'mail'' size="20" value="E-Postanız"><STRONG><SELECT><option>Bir mail serverı seçiniz</option><option>@hotmail.com</option><option>@gmail.com</option><option>@mynet.com</option><option>@yahoo.com</option>
</select><br><br>Eğer e-posta adresinizin serverları bunlardan biri değilse aşağıda görmüş olduğunuz alana e-posta adresinizi yazınız!<br>
<input type name='mail'text'' size="20" value="E-Postanızın Adı"><b><font color=''black''>@</font></b><input type name='server'text'' size="22" value="E-Postanızın Serverı">.com
<hr>
<br>
*<td>Site hakkındaki yorumunuz!</td>
<select name="yorum"><option>site için yorum seçiniz</option><option>Çok Beğendim</option><option>Beğendim</option><option>Kararsızım</option><option>Kötü</option><option>Çok Kötü</option></select>
<hr>
</strong><STRONG>
<hr>
Kendinizi Tanıtınız<p>
<!--webbot bot="Validation" B-Value-Required="TRUE" I-Minimum-Length="10" I-Maximum-Length="100" --><textarea rows="10" name="S1" cols="20">YAZINIZI BURAYA YAZINIZ!</textarea><br>&nbsp;</p>
<p><br>
<input type="submit" value="Formu Gönder" style="font-family:verdana;color:blue;background-color:black;font-size:11px;">
<input type="Reset" value="Formu Temizle" style="font-family:verdana;color:blue;background-color:black;font-size:11px;">
</p>
</form>
</strong>
</html>
Mesaj23.08.2007, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu: adil

sametselim saol çok tşk Laughing
Mesaj23.08.2007, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar bosuna ugrasmayın tr.gg de böyle bir üyelik sistemi mümkün degil. Ayrıca verdiğin kod sayfa yapısını bozuyor arkadasım.
Mesaj24.08.2007, 17:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş olmuyo 404 error veriyo. ben daha önce buldum ama asp olduğundan çalışmadı acil lazım lütfen ya. çalışan üye olma kodu. yine de sağol...
Mesaj25.06.2008, 11:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

gushuqgames yazmış:
kardeş olmuyo 404 error veriyo. ben daha önce buldum ama asp olduğundan çalışmadı acil lazım lütfen ya. çalışan üye olma kodu. yine de sağol...
Mesaj25.06.2008, 12:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

leonn2435 yazmış:
gushuqgames yazmış:
kardeş olmuyo 404 error veriyo. ben daha önce buldum ama asp olduğundan çalışmadı acil lazım lütfen ya. çalışan üye olma kodu. yine de sağol...


Sence cevap vermek için biraz geç olmadı mı.

Mesajın yazıldığı tarihe lütfen dikkat edelim Wink
Mesaj25.06.2008, 12:31 (UTC)    
Mesaj konusu: üye girişi

üye olan üye girişini nasıl yapacak
Mesaj25.06.2008, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: üye girişi

karamankoy yazmış:
üye olan üye girişini nasıl yapacak
Mesaj25.06.2008, 12:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

paylaşım için teşekkürler
Mesaj25.06.2008, 13:16 (UTC)    
Mesaj konusu: ÜYE GİRİŞİ

BİRDE BU KODU DENEYİN UMARIM BEĞENİRSİNİZ %100 ÇALIŞMAKTADIR...

ÖNİZLEME





AÇIKLAMA

DEĞİŞTİRMEN GEREKEN YER AŞAĞIDA VERİLMİŞTİR...

http://www.kodmaster.tr.gg/Forum/index.htm ==>> ÜYE GİRİŞİ URL


http://www.kodmaster.tr.gg/Forum/anmelden.htm ==>> ÜYE OL URL



Kod:
<head>
<style>
<!--
.forumtabelle {
 background-color: #F1F1F1;

}

td {
font-family:  tahoma, verdana, arial;
   font-size: 11px;
   color: #000000;
}
-->
</style>
</head>

<div id="wrapper">
   <div class="sidebar" id="sidebar-1">
      <table style="BORDER-RIGHT: silver 1px solid; BORDER-TOP: silver 1px solid; BORDER-LEFT: silver 1px solid; BORDER-BOTTOM: silver 1px solid" width="22%" bgColor="#f1f1f1">
             <tr>
               <td align="center" bgcolor="#C0C0C0">
               <p>
               <img src="http://www.odevarsivi.com/images/uyelik.gif" align="absMiddle"><b> Üye
               Girişi</b></td>
            </tr>
            <tr>
               <td bgColor="#F1F1F1" height="1" align="center">
               <form method="post" action="http://www.kodmaster.tr.gg/Forum/index.htm">
                  <table class="forumtabelle" width="161" height="87">
                     <tr>
                        <td style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000">
                        <input style="WIDTH: 100px" value="Kullanıcı adı" name="modulenter2[nick]"><p>
                        <input style="WIDTH: 100px" type="password" value name="modulenter2[pwd]"></td>
                        <td style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000"> </td>
                        <td style="font-family: tahoma, verdana, arial; font-size: 11px; color: #000000">
                        <input tabIndex="3" type="image" src="http://www.telpabayi.com/td/images/giris.png" name="I1" width="48" height="48"><input type="hidden" value="login" name="mode"></td>
                     </tr>
                  </table>
               </form>
               </td>
            </tr>
            <tr>
               <td align="middle" bgcolor="#FFFFFF">
               <img src="http://www.odevarsivi.com/images/forget.gif" align="absMiddle">
               <span style="color: #000000; font-size: 15px; text-decoration: none"><a href="http://www.kodmaster.tr.gg/Forum/anmelden.htm">
               <font color="#000000">Üye
               Olmak İstiyorum</font></a></span><p>Sitemize
               Ücretsiz Üye Olun Daha Fazla Hizmetlerden Yararlanın</td>
            </tr>
         </form>
      </table>
   </div>
</div>


En son kodmaster tarafından 25.06.2008 13:24:52 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj05.07.2008, 08:26 (UTC)    
Mesaj konusu: üyelik yeri harika olmuş

üyelik kodu için tşk www.htmlarsivim.tr.gg
Mesaj05.07.2008, 08:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben bunu koydum tesekkurler ancak üye ol tıklıyınca baska siteye yönlendiriyor kodda nereyi düzeltmem gerek
______________
Mesaj05.07.2008, 08:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

sametselim yazmış:
ben bunu koydum tesekkurler ancak üye ol tıklıyınca baska siteye yönlendiriyor kodda nereyi düzeltmem gerek


http://www.kodmaster.tr.gg/Forum/anmelden.htm bu kısmı değiştirmen gerek
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu