Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.09.2010, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu: "Tarayıcılar" Kodu [Buyrun İçeriye Dışarıda Kalmay

Kodu İstediğiniz Yere Koyabilirsiniz...
Kodun İçindeki Linkimi Silene HARAM OLSUN
Kodu Tamamen Dreamweaverde Ben Yaptım...
Kodda ie,firefox ve chrome vardır (kendi siteme göre yaptım!)

Önizleme: Www.ExpertWeb.Tr.Gg Sağ Tarafta

(Önizleme Veremem Çünkü Dinamik Bi Kod Üstüne Gelince Rengi Değişiyor)
Kod:
<script type="text/javascript">
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}
function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
   if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
</script>
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="100" align="center">
    <tbody>
        <tr>
            <td width="50"><a onMouseOver="MM_swapImage('Image4','','http://img69.imageshack.us/img69/8373/222vk.png',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" href="http://www.expertweb.tr.gg"><img border="0" name="Image4" alt="Internet Explorer" width="50" height="50" src="http://img121.imageshack.us/img121/1222/111ifv.png" /></a></td>
            <td width="35"><a onMouseOver="MM_swapImage('Image2','','http://img3.imageshack.us/img3/5568/444ue.png',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" href="http://www.expertweb.tr.gg"><img border="0" name="Image2" alt="Mozilla Firefox" width="50" height="50" src="http://img85.imageshack.us/img85/4715/333rx.png" /></a></td>
            <td width="15"><a onMouseOver="MM_swapImage('Image3','','http://img801.imageshack.us/img801/5367/666h.png',1)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" href="http://www.expertweb.tr.gg"><img border="0" name="Image3" alt="Google" width="50" height="50" src="http://img189.imageshack.us/img189/4905/555rr.png" /></a></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
Mesaj09.09.2010, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlarınızı Bekliyorum!
Kullananlar Belirtirse Sevinirim!
Mesaj09.09.2010, 15:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Burası Css Bölümü Kardeşim Dikkatini Çekerim Kurallara Uyunuz...!!!
______________


" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj09.09.2010, 15:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu ne işe yarıyor
______________

Mesaj09.09.2010, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

hypnaty yazmış:
[b]Burası Css Bölümü Kardeşim Dikkatini Çekerim Kurallara Uyunuz...!!!

tamm ben de css kod paylaştım?

@olabak bu uyumlu tarayıcılar kodu ama dinamik yani güzel bi kod[/b]
Mesaj09.09.2010, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benden kopya çekmişsin sanki Surprised

Ama yinede güzel kod. Bu arada üzerine gelince renk felan değişmiyor.

______________
Hmm.
Mesaj09.09.2010, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

indexe yazmış:
Benden kopya çekmişsin sanki Surprised

Ama yinede güzel kod. Bu arada üzerine gelince renk felan değişmiyor.

pardon anlamadım da neyden kopya cekmisim?

bi de activex midir nedir bi şey yoksa çalışmaz
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu