Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.09.2010, 07:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Adam gibi yükleniyor kodu bilen var mı acep?

Adam gibi yükleniyor kodu bilen var mı acep? Laughing
Mesaj10.09.2010, 08:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

vardır muhakkak
sitede bir sürü paylaşıldı
html kodlar bölümünü inceleyebilirsin
Mesaj10.09.2010, 09:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arama yaptınızmı konu açmadan önce,
______________
Hmm.
Mesaj10.09.2010, 11:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

önce gir loader gif bul ve bu gifi sayfana veya layerine arkaplan olarak ekle Cool
Mesaj10.09.2010, 11:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

ladasevgisi yazmış:
önce gir loader gif bul ve bu gifi sayfana veya layerine arkaplan olarak ekle Cool


Yanlış bilgi...
______________
Hmm.
Mesaj10.09.2010, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

neden yanlış açıklarmısın
Mesaj10.09.2010, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

ladasevgisi yazmış:
neden yanlış açıklarmısın


Arkaplana eklediği gif, sayfa yüklendikten sonrada görünecek?
______________
Hmm.
Mesaj10.09.2010, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu: EVET SORMADAN ÖNCE ARAMA YAPTIM

EVET SORMADAN ÖNCE ARAMA YAPTIM
Mesaj10.09.2010, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: EVET SORMADAN ÖNCE ARAMA YAPTIM

unitedsearchwebs yazmış:
EVET SORMADAN ÖNCE ARAMA YAPTIM


O halde yardım edeyim Smile

Sana muhteşem bir kod, Her sayfanın başına veya tasarımın üstüne ekle,


Kod:
<script type="text/javascript">
document.write('<div id="loading" align="center"><embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://site.mynet.com/bitdviruscan/yukleniyor.swf" width="350" height="130" type="application/x-shockwave-flash" wmode="Transparent"></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}
</script>

______________
Hmm.
Mesaj10.09.2010, 13:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sadece Tasarım Üstüne Ekle Wink :

Kod:
<style type="text/css"><!-- #loading{width:200px;height:100px;position:absolute;left:50%;top:50%;margin-top:-50px;margin-left:-100px;text-align:center}--></style>
<script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://www.kralindir.com/images/load_bg.gif"><p align="center"><font color="#FFFFFF" size="2" face="verdana">Sayfa Yükleniyor Bekleyiniz</font></p><center><img border="0" src="http://www.kralindir.com/images/loading.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script>


Daha Kolay Diye Cevap Verdim Yanlış Anlaşılmasın..
______________
Arrow Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum Smile
Arrow Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye!
Mesaj10.09.2010, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

yusufck18 yazmış:
Sadece Tasarım Üstüne Ekle Wink :

Kod:
<style type="text/css"><!-- #loading{width:200px;height:100px;position:absolute;left:50%;top:50%;margin-top:-50px;margin-left:-100px;text-align:center}--></style>
<script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://www.kralindir.com/images/load_bg.gif"><p align="center"><font color="#FFFFFF" size="2" face="verdana">Sayfa Yükleniyor Bekleyiniz</font></p><center><img border="0" src="http://www.kralindir.com/images/loading.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script>


Daha Kolay Diye Cevap Verdim Yanlış Anlaşılmasın..




Bu kod çalışmıyor... Benimkini deneyin,
______________
Hmm.
Mesaj10.09.2010, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu: HEPSİ YARADI SOLUN:)

HEPSİNİ BAŞKA BAŞKA SİTELERİMDE KULLANCAM SAOLUN Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu