Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj18.09.2010, 09:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Otomatik Değişen Başlık...

Merhaba ARkdaşlar Öncelikle Günaydın Smile Biraz geç oldu ama..

Ben sitemin logosunu otomatik yapmak istiyorum sayfayı her yenilediğimde başka bir logo olmasını istiyorum bunu yapmak mümkünmü..???


Teşekkürler...
______________
Mesaj18.09.2010, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Otomatik Değişen Başlık...

tr-avril yazmış:
Merhaba ARkdaşlar Öncelikle Günaydın Smile Biraz geç oldu ama..

Ben sitemin logosunu otomatik yapmak istiyorum sayfayı her yenilediğimde başka bir logo olmasını istiyorum bunu yapmak mümkünmü..???


Teşekkürler...


Bunu bi kodu vardı yanlış hatırlamıyosam forumda aratmayı dene bende arayıp bulursam sana yardımcı olurum.
Mesaj18.09.2010, 09:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim kuzenimin sitesinde var banner değişim ağı kodunu kullanıyor Smile



Buyur Kod :


Kod:
<script>
//////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////LifeCity.Tr.Gg////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};
image = new image();
lifecity = 0;
// Resim Sırasına göre gösterir
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 312px; height: 237px" height="1035" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/6069/lfcr.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 269px; height: 299px" height="901" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/1733/lfc2.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 306px; height: 321px" height="883" alt="" width="598" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/7003/lfc3.jpg" /></a> '
// keep adding items here...
lifecity = Math.floor(Math.random() * lifecity);
document.write(image[lifecity]);
</script>





Kendine göre düzenlersin Wink
______________
Mesaj18.09.2010, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayarfareleri yazmış:
Benim kuzenimin sitesinde var banner değişim ağı kodunu kullanıyor Smile



Buyur Kod :


Kod:
<script>
//////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////LifeCity.Tr.Gg////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};
image = new image();
lifecity = 0;
// Resim Sırasına göre gösterir
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 312px; height: 237px" height="1035" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/6069/lfcr.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 269px; height: 299px" height="901" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/1733/lfc2.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 306px; height: 321px" height="883" alt="" width="598" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/7003/lfc3.jpg" /></a> '
// keep adding items here...
lifecity = Math.floor(Math.random() * lifecity);
document.write(image[lifecity]);
</script>





Kendine göre düzenlersin Wink



Teşekkür ederim ama bunu nereye yapıştırcam.. Bide sorun olmaz dimi Lifecity yazıoda :S
______________
Mesaj18.09.2010, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

tr-avril yazmış:
bilgisayarfareleri yazmış:
Benim kuzenimin sitesinde var banner değişim ağı kodunu kullanıyor Smile



Buyur Kod :


Kod:
<script>
//////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////LifeCity.Tr.Gg////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};
image = new image();
lifecity = 0;
// Resim Sırasına göre gösterir
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 312px; height: 237px" height="1035" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/6069/lfcr.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 269px; height: 299px" height="901" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/1733/lfc2.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 306px; height: 321px" height="883" alt="" width="598" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/7003/lfc3.jpg" /></a> '
// keep adding items here...
lifecity = Math.floor(Math.random() * lifecity);
document.write(image[lifecity]);
</script>





Kendine göre düzenlersin Wink



Teşekkür ederim ama bunu nereye yapıştırcam.. Bide sorun olmaz dimi Lifecity yazıoda :S


Kodu logo resminizin bulunduğu yere koymanız gerekiyor.

______________
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Mesaj18.09.2010, 09:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tr-avril yazmış:
bilgisayarfareleri yazmış:
Benim kuzenimin sitesinde var banner değişim ağı kodunu kullanıyor Smile



Buyur Kod :


Kod:
<script>
//////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////LifeCity.Tr.Gg////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};
image = new image();
lifecity = 0;
// Resim Sırasına göre gösterir
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 312px; height: 237px" height="1035" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/6069/lfcr.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 269px; height: 299px" height="901" alt="" width="1200" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/1733/lfc2.jpg" /></a>'
image[lifecity++] = '<a target="_blank" href="lifecity.tr.gg"><img style="width: 306px; height: 321px" height="883" alt="" width="598" border="0" src="http://img24.imageshack.us/img24/7003/lfc3.jpg" /></a> '
// keep adding items here...
lifecity = Math.floor(Math.random() * lifecity);
document.write(image[lifecity]);
</script>





Kendine göre düzenlersin Wink



Teşekkür ederim ama bunu nereye yapıştırcam.. Bide sorun olmaz dimi Lifecity yazıoda :S



Ne olur ne olmaz bence kod sahibi arkadaştan izin al Wink
Mesaj18.09.2010, 09:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

BU KOD DOĞRU ÇALIŞIYOR SAHİBİNDEN İZİN ALAMNA GERK YOK AYNI KOD HACKERFRİEND'İN SİTESİNDEDE YAYIMLANIYOR İSTERSEN Bİ BAK.
http://hackerfriend.tr.gg/401.htm
______________


Ana Sayfa Samsun Spor Samsun Samsunun İlçeleri Hakkında Samsundan Haberler Genel Haberler Bir Yorum Yeter
Mesaj18.09.2010, 09:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

1 saat içinde bs'de bunu kullanan 100 kişi bulabilirim(ki daha fazla kişi vardır!)

Çünkü;
Banner değişim ağı kodudur!
Ayrıca lifecity artık interente bile girmediği için..
önizlemesine bakmak istersen avril : x1oyun da bulabilrisin(reklam değil örnek!)


______________
Mesaj18.09.2010, 09:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

zaten olmadı ya :S
______________
Mesaj18.09.2010, 09:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

tr-avril yazmış:
zaten olmadı ya :S

BİDE ŞUNU DENE
Kod:
<script>
//////////////////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////HackeR FrienD.Net////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};

image = new image();
hackerfriend = 0;

// Resim Sırasına göre gösterir
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="hackerfriend.net"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/h/hackerfriend2/banner1.jpg" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="hackerfriend.net"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/h/hackerfriend2/banner2.jpg" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="hackerfriend.net"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/h/hackerfriend2/banner3.jpg" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="hackerfriend.net"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/h/hackerfriend2/banner4.jpg" /></a>'
image[hackerfriend++] = '<a target="_blank" href="hackerfriend.net"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/h/hackerfriend2/banner5.jpg" /></a>'
// keep adding items here...

hackerfriend = Math.floor(Math.random() * hackerfriend);

document.write(image[hackerfriend]);
</script>
Mesaj18.09.2010, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

olmuyor ya :S off
______________
Mesaj18.09.2010, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

olmadığından değil ayrıca h.k koduyla lifecity aynı!

bana değişecek aynı boyutta olan 3 tane jpeg resmi ver yapayım...


______________
Mesaj18.09.2010, 10:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR KODDA BİR SORUN YOK SADECE KODU EKLEDİKTEN SONRA KAYDETE BASIN SAYFA DÜZENLEYİCİDE GÖRÜNSÜN GÖRÜNMESİN KAYDETE BASIN SİTENİZE GİRİN EKLENDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.BEN DENEMEDEN BİŞEY DEMEM.
______________


Ana Sayfa Samsun Spor Samsun Samsunun İlçeleri Hakkında Samsundan Haberler Genel Haberler Bir Yorum Yeter
Mesaj18.09.2010, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

x1oyun da aynısı avr diyorum denemeden bişey demem diyorsun bende zaten var sen benim mesajlarımı görmüyorsun heralde :S

panelde sayfa düzenlemede görünmez!
kodu kendinize göre düzenlersiniz banner değişim ağınızın olacağı yere yada logo alanınıza koyarsınız!

arada sırada tutukluk yapar bu yüzden 2-3 kere f5 yapmanız gerekebilir!
ayrıca koyduğunuz bir sıra varsa bu sırayıda bozabilir!

ancak kod düzgündür sağlamdır ve de çalışır durumdadır!

değişecek resimleri versen ben düzenleyip geri vericem ve sende tasarım ayarlarından logo alanına ekliyeceksin..
______________
Mesaj18.09.2010, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:

<br />
<script>
///////
////////////////////////////////////////////////////////////////
function image() {
};
image = new image();
lifecity = 0;
// Resim Sırasına göre gösterir
image[tr-avril++] = '<a target="_blank" href="tr-avril.tr.gg"><img style="width: 902px; height: 266px" height="902" alt="" width="266" border="0" src="http://img.webme.com/pic/t/tr-avril/tr-avrillogo1.jpg" /></a>'
image[tr-avril++] = '<a target="_blank" href="tr-avril.tr.gg"><img style="width: 902px; height: 266px" height="902" alt="" width="266" border="0" src="http://img.webme.com/pic/t/tr-avril/tr-avrillogo2.jpg" /></a>'
image[tr-avril++] = '<a target="_blank" href="tr-avril.tr.gg"><img style="width: 902px; height: 266px" height="902" alt="" width="266" border="0" src="http://img.webme.com/pic/t/tr-avril/tr-avrillogo3.jpg" /></a> '
// keep adding items here...
lifecity = Math.floor(Math.random() * tr-avril);
document.write(image[tr-avril]);
</script>




düzenlenen - tr-avril e göre ayarladığım kod bu benimde x1oyuna koyduğum kodun aynısı düzenledim...


logonun olduğu yerde 1 tane resim var o resim urlsinin olduğu yere koy...


olmassa buradaki arkiler ilgilensin benim acil çıkmam lazım..
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu