Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2010, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Bu bölgeler.n etrafına nasıl kesik çizgi ekleyebilirim ?



Uploaded with ImageShack.us
______________
Mesaj25.09.2010, 21:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

<STYLE type=text/css>BODY { BORDER-RIGHT: red 15px outset; BORDER-TOP: red 15px outset; BORDER-LEFT: red 15px outset; BORDER-BOTTOM: red 15px outset } </STYLE> <STYLE type=text/css>BODY { SCROLLBAR-FACE-COLOR: black; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: red; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: red; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: black; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: red; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: black; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: black } </STYLE> </body></html></HTML>

Arrow İŞİNE YARARSA TASARIMIN ÜSTÜNE EKLE[/code]
______________
Mesaj25.09.2010, 21:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

trtbirzahmet yazmış:
<STYLE type=text/css>BODY { BORDER-RIGHT: red 15px outset; BORDER-TOP: red 15px outset; BORDER-LEFT: red 15px outset; BORDER-BOTTOM: red 15px outset } </STYLE> <STYLE type=text/css>BODY { SCROLLBAR-FACE-COLOR: black; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: red; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: red; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: black; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: red; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: black; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: black } </STYLE> </body></html></HTML>

Arrow İŞİNE YARARSA TASARIMIN ÜSTÜNE EKLE[/code]
Şu forumda kodları eklemeyı bılmıorum ne utanç Smile
______________
Mesaj25.09.2010, 22:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kusura bakma olmadı sitenin etrafını çevirdi o verdiğin kod Very Happy Benim istediğim başka...
______________
Mesaj25.09.2010, 22:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şuradaki gibi

http://psdtocss.tr.gg/

Sitenin adminine sordum ama cevap alamadım Sad
______________
Mesaj27.09.2010, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya şöyle bir kod buldum. Kesik olmasa da güzel duruyor reklam ama ekleyemiyorum. "Tasarımın üzerindeki yazı" kısmına ekliyorum. Ama olmuyor. Düzenleyebilir misiniz ?

Kod:
<table width="" align="" style="width: 1%; border: 3px solid black; background-color: rgb(255, 255, 255);">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="border: 3px solid black;">
        <iframe scrolling="no" height="90" frameborder="0" width="728" src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw"></iframe></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>

______________
Mesaj27.09.2010, 16:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok mu bilen arkadaşlar.... Sad
______________
Mesaj27.09.2010, 17:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba arkadaşım senin o dediklerini yapman için css tasarıma geçmen lazım.Eğer css tasarım nedir bilmiyorsan forumda biraz araştır anlarsın. Exclamation Rolling Eyes
______________
Mesaj28.09.2010, 11:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

css tasarım olarak yapıyorum. Ama sadece editlediğim reklam kodunu koyduğum zaman olmuyor Adobe Dreamviewer den yapıyorum. Bütün hepsini kopyala yapıştır yapınca da yukarıda çıkıyor. Tamam da aşağıda da tasarımsız site çıkıyor ?
______________
Mesaj28.09.2010, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hemşo al burayı incele(:

Arrow http://www.blackinci.com/css/4-border-cizgi-stilleri.html

______________






Mesaj28.09.2010, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam sağ ol bana kod lazım değil nereye koyacağım Tasarımın üstüne koyunca 2 tane reklam çıkıyor ?

Kod:
<table width="" cellspacing="2" cellpadding="2" align="" style="border: 3px solid black;">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="border: 3px solid black;">
        <iframe scrolling="no" height="90" frameborder="0" width="728" src="http://ads.webme.com/banner.php?pos=bw" {border-style:="" dashed;}=""></iframe></td>
    </tr>
  </tbody>
</table><br />

______________
Mesaj28.09.2010, 13:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

yukardaki kod acık reklam için yanı başkasının koydugu reklamı çerceve içine alıyorsun bedava sitemın reklmanı çerceve içine almak için

Kod:
<style>

iframe{border:Solid 5px #cccccc;}

</style>


#ccccc rengını degiş 5 px kalınlıgı bu kod bs reklamını çerceve içine alır..
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj28.09.2010, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
yukardaki kod acık reklam için yanı başkasının koydugu reklamı çerceve içine alıyorsun bedava sitemın reklmanı çerceve içine almak için

Kod:
<style>

iframe{border:Solid 5px #cccccc;}

</style>


#ccccc rengını degiş 5 px kalınlıgı bu kod bs reklamını çerceve içine alır..


kesik çizgili yapmak için
Kod:
<style>

iframe{border:Dashed 5px #cccccc;}

</style>

______________
Mesaj28.09.2010, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Helal olsun. Sağ olun var olun... Oldu.
______________
Mesaj28.09.2010, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorry. O kod sitedeki tüm iframe kodlarının etrafını çeviriyor ? Olmayacak herhalde...
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu