Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.09.2010, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu: geri sayım

arkadaslar şu sitedeki geri sayım kodunu verebilcek var mi bana !

www.az-baz.tr.gg
Mesaj26.09.2010, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: geri sayım

atom-bombasi yazmış:
arkadaslar şu sitedeki geri sayım kodunu verebilcek var mi bana !

www.az-baz.tr.gg


Merhaba,
sitenin sahibiyle iletişime geçin.
Mesaj26.09.2010, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: geri sayım

atom-bombasi yazmış:
arkadaslar şu sitedeki geri sayım kodunu verebilcek var mi bana !

www.az-baz.tr.gg


Dostum bunu sende yapabilirsin çünkü bu bir extra

Sitene giriş Arrow Extralar Arrow Extra Ekle Arrow Flash İntro Arrow Movie Arrow Kaydet

Bu kadar Wink

Kolay gelsin...
Mesaj26.09.2010, 19:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
        body {
            background-color: black;
            color: white;
            font-size: 12px;
            margin: 0;
            font-family: tahoma, verdana, arial;
        }
    </style>
        <script type="text/javascript">
        function activateFlash(movieurl) {
            document.write('<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="600" height="248">\n');
            document.write('    <param name="movie" value="'+movieurl+'" />\n');
            document.write('    <param name="quality" value="high" />\n');
            document.write('    <param name="AllowScriptAccess" value="always" />\n');
            document.write('    <embed src="'+movieurl+'" AllowScriptAccess="always" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="248"></embed>\n');
            document.write('</object>\n');
        }
    </script>
</head>

<body>

<center>
<style type="text/css">
#ad-45c4 br {
        display: none;
}
</style>




    <script type="text/javascript">
        activateFlash('http://theme.webme.com/designs/globals/blubberintro1.swf?color=0x&slogan1=&slogan2=&urlTo=%2FAna-Sayfa.htm&image=http%3A%2F%2F');
    </script>


BUYUR KODU arkadaşın dedıgı yere ekle
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj26.09.2010, 19:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site55 yazmış:
Kod:
<style type="text/css">
        body {
            background-color: black;
            color: white;
            font-size: 12px;
            margin: 0;
            font-family: tahoma, verdana, arial;
        }
    </style>
        <script type="text/javascript">
        function activateFlash(movieurl) {
            document.write('<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="600" height="248">\n');
            document.write('    <param name="movie" value="'+movieurl+'" />\n');
            document.write('    <param name="quality" value="high" />\n');
            document.write('    <param name="AllowScriptAccess" value="always" />\n');
            document.write('    <embed src="'+movieurl+'" AllowScriptAccess="always" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="248"></embed>\n');
            document.write('</object>\n');
        }
    </script>
</head>

<body>

<center>
<style type="text/css">
#ad-45c4 br {
        display: none;
}
</style>




    <script type="text/javascript">
        activateFlash('http://theme.webme.com/designs/globals/blubberintro1.swf?color=0x&slogan1=&slogan2=&urlTo=%2FAna-Sayfa.htm&image=http%3A%2F%2F');
    </script>


BUYUR KODU arkadaşın dedıgı yere ekle



Koda ne gerek var arkadaş flash introyu istiyo bu zaten extralarda olan bir eklenti.
Kod niye paylaştın anlamadım Shocked
Mesaj27.09.2010, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu: saol

saolun arkadaslar
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu