Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.09.2010, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu: sayfa sayaç kodu acill lazım

ip ye göre sayfa sayaç kodu bilen varsa yazabilirmi
Mesaj26.09.2010, 16:58 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: sayfa sayaç kodu acill lazım

hackersecurity yazmış:
ip ye göre sayfa sayaç kodu bilen varsa yazabilirmi


kodu denemedim umarım aradığın budur kolay gelsin

Kod:
<?php $TextFile = "counter.txt";
$Count = trim(file_get_contents($TextFile));
$FP = fopen($TextFile, "r");
$Count=fgets($FP, 4096);
fclose ($FP);
settype($Count, "integer");
$Count++;
if ($FP = fopen ($TextFile, "w")){
 fwrite ($FP, $Count);
 fclose ($FP);
}
 $image = "counterpic.png";
$im = imagecreatefrompng($image);
$red = ImageColorAllocate ($im, 255, 0, 0);
$blue = ImageColorAllocate ($im, 0, 0, 255);
$hit = "$Count";
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
 ImageString($im, 2, 18, 1, "www.sr-ultimate.com", $blue);
ImageString($im, 2, 1, 19, " Your ip: $ip", $red);
ImageString($im, 2, 1, 30, " Page visited $hit times ", $red);
header("Content-Type: image/png");
Imagepng($im,'',100);
ImageDestroy ($im);
?>

______________
@simerweb
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
Mesaj26.09.2010, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedava sitemin extralarındaki sayaç zaten ipe göre sayıyor.Ama ben ayrıca tek sayfaya koymak istiyorum dersen bedava sitemin ayarlarından değişkenleri aktif et ve
Kod:
Bu günkü ziyartçi sayısı[visits]
olarak bu kodu istediğiniz yere koyabilirsiniz iyi eğlenceler!
______________
SaqopaKajmer-ßizimTayfa
Mesaj26.09.2010, 18:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

psdtocss yazmış:
bedava sitemin extralarındaki sayaç zaten ipe göre sayıyor.Ama ben ayrıca tek sayfaya koymak istiyorum dersen bedava sitemin ayarlarından değişkenleri aktif et ve
Kod:
Bu günkü ziyartçi sayısı[visits]
olarak bu kodu istediğiniz yere koyabilirsiniz iyi eğlenceler!


bu sitenin ziyaretçi sayacı ben sayfa sayacı istiyorum
Mesaj26.09.2010, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: sayfa sayaç kodu acill lazım

mancii yazmış:
hackersecurity yazmış:
ip ye göre sayfa sayaç kodu bilen varsa yazabilirmi


kodu denemedim umarım aradığın budur kolay gelsin

Kod:
<?php $TextFile = "counter.txt";
$Count = trim(file_get_contents($TextFile));
$FP = fopen($TextFile, "r");
$Count=fgets($FP, 4096);
fclose ($FP);
settype($Count, "integer");
$Count++;
if ($FP = fopen ($TextFile, "w")){
 fwrite ($FP, $Count);
 fclose ($FP);
}
 $image = "counterpic.png";
$im = imagecreatefrompng($image);
$red = ImageColorAllocate ($im, 255, 0, 0);
$blue = ImageColorAllocate ($im, 0, 0, 255);
$hit = "$Count";
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
 ImageString($im, 2, 18, 1, "www.sr-ultimate.com", $blue);
ImageString($im, 2, 1, 19, " Your ip: $ip", $red);
ImageString($im, 2, 1, 30, " Page visited $hit times ", $red);
header("Content-Type: image/png");
Imagepng($im,'',100);
ImageDestroy ($im);
?>


galiba php bu tr.gg ler php ve asp destekli deil
Mesaj26.09.2010, 18:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<strong>Burdasın: [subpage] | Bugün: [visits] | Klik: [hits] | Online : <SCRIPT src="http://fastonlineusers.com/online.php?d=http://www.siteninadi.com"></SCRIPT>  | IP: [ip] </strong>"



sitenin adını belirttiğim yere yaz tamamdır
______________
Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı...
Mesaj26.09.2010, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

webs-team yazmış:
Kod:
<strong>Burdasın: [subpage] | Bugün: [visits] | Klik: [hits] | Online : <SCRIPT src="http://fastonlineusers.com/online.php?d=http://www.siteninadi.com"></SCRIPT>  | IP: [ip] </strong>"



sitenin adını belirttiğim yere yaz tamamdır


Dostum arkadşa bundan bahsetmiyor onun istediği sayfaya ait bir sayaç siteye ait değil yani hangi sayfaya kaç kişi girmiş bunu görmek istiyor ama ben bu gibi bir kod bilmiyorum o yüzden yardımcı olamıyorum kusra bakmasın.

Başka bir şekilde söylemek gerekirse hani forumlarda başlık görüntüleme sayacı olurya onun gibi bir şeyden bahsediyor. Umarım bulur.

Kolay gelsin...
Mesaj02.10.2010, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitereklammerkezi yazmış:
webs-team yazmış:
Kod:
<strong>Burdasın: [subpage] | Bugün: [visits] | Klik: [hits] | Online : <SCRIPT src="http://fastonlineusers.com/online.php?d=http://www.siteninadi.com"></SCRIPT>  | IP: [ip] </strong>"



sitenin adını belirttiğim yere yaz tamamdır


Dostum arkadşa bundan bahsetmiyor onun istediği sayfaya ait bir sayaç siteye ait değil yani hangi sayfaya kaç kişi girmiş bunu görmek istiyor ama ben bu gibi bir kod bilmiyorum o yüzden yardımcı olamıyorum kusra bakmasın.

Başka bir şekilde söylemek gerekirse hani forumlarda başlık görüntüleme sayacı olurya onun gibi bir şeyden bahsediyor. Umarım bulur.

Kolay gelsin...


aynen öyle bulan olursa yardımlarını bekliyorum
Mesaj02.10.2010, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://tumhepsiburada.tr.gg/ anasayfasında istedigim var haber kaç defa okundu kaç yorum yazıldı filan
Mesaj03.10.2010, 09:51 (UTC)    
Mesaj konusu: bu nu kopyala

<br />
<font size="+0" style="font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"> &raquo; <font color="#000000" style="font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"> Bu sitemizi </font></font> <font color="#000000" style="font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 10pt; font-family: Tahoma;"> <SCRIPT language=Javascript><!--
function getCookieVal (offset) {
var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset); if (endstr == -1)
endstr = document.cookie.length;
return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));}
function GetCookie (name) { var arg = name + "="; var alen =
arg.length;
var clen = document.cookie.length; var i = 0; while (i < clen) {
var j = i + alen; if (document.cookie.substring(i, j) == arg)
return getCookieVal (j); i = document.cookie.indexOf(" ", i) + 1;
if (i == 0) break; } return null;}function SetCookie (name, value) {
var argv = SetCookie.arguments; var argc = SetCookie.arguments.length;
var expires = (argc > 2) ? argv[2] : null;
var path = (argc > 3) ? argv[3] : null;
var domain = (argc > 4) ? argv[4] : null;
var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false;
document.cookie = name + "=" + escape (value) +
((expires == null) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) +
((path == null) ? "" : ("; path=" + path)) +
((domain == null) ? "" : ("; domain=" + domain)) +
((secure == true) ? "; secure" : "");}function DeleteCookie(name) {
var exp = new Date(); FixCookieDate (exp); // Correct for Mac bug
exp.setTime (exp.getTime() - 1); // This cookie is history
var cval = GetCookie (name); if (cval != null)
document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" +
exp.toGMTString();}
var expdate = new Date();var num_visits;
expdate.setTime(expdate.getTime() + (5*24*60*60*1000));
if (!(num_visits = GetCookie("num_visits"))) num_visits =
0;num_visits++;
SetCookie("num_visits",num_visits,expdate);//--></SCRIPT> <SCRIPT language=JavaScript>
<!--
document.write(""+num_visits+".");//-->
</SCRIPT> ziyaretiniz</font> <iframe scrolling="no" height="1" frameborder="0" width="1" name="I3" src="www.kerimdj.tr.gg" border="0"></iframe>
Mesaj03.10.2010, 09:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

hackersecurity yazmış:
http://tumhepsiburada.tr.gg/ anasayfasında istedigim var haber kaç defa okundu kaç yorum yazıldı filan


Dostum o site full iframe yani onun sitesi değil başka bir yeri iframe ile siteye katmış doğal olarakta sayaçta o iframe ile çektiği siteye ait.
Mesaj03.10.2010, 13:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

url göre sayaç yani bi adres var onun sayacını yapıp başka sayfaya eklemek
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu