Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.09.2010, 08:57 (UTC)    
Mesaj konusu: REKLAM alanı

sitede yayınlanan reklamın yerini sitemize uygun olarak degiştirebilmemiz mümkünmü ? yada reklamı ortalama genişletme kodları varmı ? yardım lütfen
Mesaj27.09.2010, 10:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: REKLAM alanı

ozgurcanliyayin yazmış:
sitede yayınlanan reklamın yerini sitemize uygun olarak degiştirebilmemiz mümkünmü ? yada reklamı ortalama genişletme kodları varmı ? yardım lütfen


Bildiğim kadarıyla ortalamk dışında reklamla oynamak yasak dostum.
Mesaj27.09.2010, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklamı ortalamam gerek ozaman cünkü kenarda cok kaba duruyor reklam ortalama kodu nedir ? plz
Mesaj27.09.2010, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

css kullanıyorsan bunu css kutusuna yapıştır

Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}

______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...

TEK ŞARTIM TELİF HAKLARINI ÇİĞNEMEYEN İSTEKLER LÜTFEN TELİF HAKKINI İHLAL EDEN İSTEKLER YOLLAMAYIN.
YENİDEN DÖNSEK Mİ ACABA ?

skype sohbete beklerim arkadaşlar lütfen tüm b-s arkadaşları bekliyorum

https://join.skype.com/cv9oREfyFrRW
Mesaj27.09.2010, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım ayarlarında herhangi bir yere aşağıdaki kodu ekleyiniz:

Kod:
<style type="text/css">
table {margin-left: auto;margin-right: auto}
</style>

Mr. Green
Mesaj27.09.2010, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

startasarim yazmış:
tasarım ayarlarında herhangi bir yere aşağıdaki kodu ekleyiniz:

Kod:
<style type="text/css">
table {margin-left: auto;margin-right: auto}
</style>

Mr. Green


Dostum arkadaş zaten paylaşmış kodu aynı kodu tekrar neden paylaşıyosun ki
Mesaj27.09.2010, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

ozgurcanliyayin yazmış:
reklamı ortalamam gerek ozaman cünkü kenarda cok kaba duruyor reklam ortalama kodu nedir ? plz


Dostum sitene baktım sayfaya kod yapıştırmışsın o kodun çalışmasını istiyorsan sayfa düzenleyicisinde kaynak kısmına tıkla ve kodu oraya yapıştırdıktan sonra sayfayı kaydet.

sayfadaki kodun:

Kod:
<style>
<!--
.styling{
background-color:black;
color:lime;
font: bold 15px MS Sans Serif;
padding: 3px;
}
-->
</style>

<span id="digitalclock" class="styling"></span>

<script>
<!--

/*****************************************
* LCD Clock script- by TechnicaL
* Featured on/available at http://www.sohbetbiziz.com
* Bu tasarimda turkcelestirilmis saat uygulamasi
*****************************************/

var alternate=0
var standardbrowser=!document.all&&!document.getElementById

if (standardbrowser)
document.write('<form name="tick"><input type="text" name="tock" size="6"></form>')

function show(){
if (!standardbrowser)
var clockobj=document.getElementById? document.getElementById("digitalclock") : document.all.digitalclock
var Digital=new Date()
var hours=Digital.getHours()
var minutes=Digital.getMinutes()
var dn="oglen"

if (hours==24) dn="gunduz"
if (hours>24){
dn="aksam"
hours=hours-24
}
if (hours==0) hours=24
if (hours.toString().length==1)
hours="0"+hours
if (minutes<=9)
minutes="0"+minutes

if (standardbrowser){
if (alternate==0)
document.tick.tock.value=hours+" : "+minutes+" "+dn
else
document.tick.tock.value=hours+"   "+minutes+" "+dn
}
else{
if (alternate==0)
clockobj.innerHTML=hours+"<font color='lime'>&nbsp;:&nbsp;</font>"+minutes+" "+"<sup style='font-size:1px'>"+dn+"</sup>"
else
clockobj.innerHTML=hours+"<font color='black'>&nbsp;:&nbsp;</font>"+minutes+" "+"<sup style='font-size:1px'>"+dn+"</sup>"
}
alternate=(alternate==0)? 1 : 0
setTimeout("show()",1000)
}
window.onload=show

//-->
</script>


Aslında bana sorarsan bu kodu tasarımın üstüne koyman daha akıllıca olur. Wink kolay gelsin.
Mesaj28.09.2010, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler hepinize işe yaradı tavsiyeleriniz
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu