Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.10.2010, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Açılır/Kapanır Defter Görünümlü Galeri

Arkadaşlar, ilgimi bir şey çekti. Hiçbir bedava-sitem sitesinde aşağıdaki gibi bir kod yok. Bedava Sitem bu kodu desteklemiyor mu yoksa üyeler mi tercih etmiyor?



Ayrıca bu galerinin kodunu aldım ama video kayıtlı değil dedi. Zaten .com'lu sitelerden alınan kodlarda bu tür şeyler gözükmüyor. XML türünden bizim mi düzenlenmesi gerekiyor?

Kod:
   <tr>
   <td><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="100%" height="750">
<param name="movie" value="desktop.swf?xml_path=slides.xml" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="allowFullScreen" value="true" />
<param name="_flashcreator" value="ParesSoft.com"/>
<param name="_flashhost" value="http://www.ParesSoft.com"/>
<embed src="desktop.swf?xml_path=slides.xml" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" height="750" allowFullScreen="true"></embed></object>
</td>
</tr>


Bilenlerin yardımlarını bekliyorum. Yapabilen kişiler buraya paylaşırsa sevinirim. Arkadaşlarımızda bu sayede bu bilgiden yararlanabilir. Bana ayrıca özel mesaj atarsanız sevinirim. Çünkü şimdi işim olduğu için forumla ilgilenemeyeceğim.

Şimdiden bilen bilmeyen bu konuyu ziyaret etmiş olanlara teşekkürler. Bu arada lütfen kimse mesaj kasmak için buraya yazı yazmasın.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj03.10.2010, 10:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dostum kod iş görmez orada gördüğün galerinin adresini vermemişsin ama tahminim bir flash dosyası yani sitee yayınlanırken sitenin veri tabanında flash dosyası bulunduğu için flash görünüyor.

Ama sen sadece kodu aldığın ve senin veritabanın olmadığı yani flash dosyası senin sitende bulunmadığı için çalışmıyor.

Bunu adobe flash cs5 te yaptığında flash dosyasını bir siteye yükle örneğin photobucket ama flash dosya alıyomu bilmiyorum flash dosya alan bi hostingede yükleyebilirsin.

Sonra oradan alacağın flash dosya linkini embed / paylaşım kodu ile sitende yayınlayabilirsin. Video yayınlar gibi.

Kolay gelsin.
Mesaj03.10.2010, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitereklammerkezi yazmış:
Dostum kod iş görmez orada gördüğün galerinin adresini vermemişsin ama tahminim bir flash dosyası yani sitee yayınlanırken sitenin veri tabanında flash dosyası bulunduğu için flash görünüyor.

Ama sen sadece kodu aldığın ve senin veritabanın olmadığı yani flash dosyası senin sitende bulunmadığı için çalışmıyor.


Veri tabanında yüklü olduğunu biliyorum. Bu nedenle zaten çoğunlukla .com'lu sitelerden bilgi alınamıyor.

sitereklammerkezi yazmış:
Bunu Adobe Flash CS5'te yaptığında flash dosyasını bir siteye yükle. Örneğin photobucket ama flash dosya alıyor mu bilmiyorum. Flash dosya alan bir hostingede yükleyebilirsin.


Bilgin için sağol ama ben sorunumu tam olarak dile getirememişim sanırım. Ben kendim mi sayfa görüntüsünü ayarlayacağım. Yani resimleri yüklediğim gibi stilleri de ben mi vereceğim? Benim aslında aslı sorunum bu? Galiba yanlış anlatmışım. Kusura bakma.

sitereklammerkezi yazmış:
Kolay gelsin.


Yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol. Forumda iyi eğlenceler.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj03.10.2010, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:

Bilgin için sağol ama ben sorunumu tam olarak dile getirememişim sanırım. Ben kendim mi sayfa görüntüsünü ayarlayacağım. Yani resimleri yüklediğim gibi stilleri de ben mi vereceğim? Benim aslında aslı sorunum bu? Galiba yanlış anlatmışım. Kusura bakma.


Dostum kusura bakma ama sen bu tip bir galeri yapmak istiyosun diye anladım ben o yüzden tarif etmeye çalıştım. Ama sayfa görüntü almak stillerden falan bahsetmişsin yine tam açıklayıcı olmamış. Ne amaçlı stil kullanmak istiyosun anlayamadım. Konuyu baştan ve ayrıntılı olarak anlatırsan yardımcı olabileceğime inanıyorum.
Mesaj03.10.2010, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamamen daha ayrıntılı bir şekilde anlatayım. Gerçekten pek net anlatamamışım. Şimdi bu flash dosyası şeklinde olacak. Bu kısmı biliyorum. Ama bu flash dosyasını oluştururken aynı zamanda bu önizlemedeki kodu baştan mı yapmamız lazım. Sayfa mesela açılıp kapanıyor fare yardımıyla. Buradakileri baştan mı ayarlayacağız? Stillerle baştan mı uğraşacağız yani?
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj03.10.2010, 12:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:
Tamamen daha ayrıntılı bir şekilde anlatayım. Gerçekten pek net anlatamamışım. Şimdi bu flash dosyası şeklinde olacak. Bu kısmı biliyorum. Ama bu flash dosyasını oluştururken aynı zamanda bu önizlemedeki kodu baştan mı yapmamız lazım. Sayfa mesela açılıp kapanıyor fare yardımıyla. Buradakileri baştan mı ayarlayacağız? Stillerle baştan mı uğraşacağız yani?


Tabiki baştan uygulayacaksın elindeki kodla bu istediğini sağlayamazsın. Galeriyi baştan dizayn edeceksin yani.
Mesaj03.10.2010, 12:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitereklammerkezi yazmış:
bs-destek-merkezim yazmış:
Tamamen daha ayrıntılı bir şekilde anlatayım. Gerçekten pek net anlatamamışım. Şimdi bu flash dosyası şeklinde olacak. Bu kısmı biliyorum. Ama bu flash dosyasını oluştururken aynı zamanda bu önizlemedeki kodu baştan mı yapmamız lazım. Sayfa mesela açılıp kapanıyor fare yardımıyla. Buradakileri baştan mı ayarlayacağız? Stillerle baştan mı uğraşacağız yani?


Tabiki baştan uygulayacaksın elindeki kodla bu istediğini sağlayamazsın. Galeriyi baştan dizayn edeceksin yani.


Elimdeki kod işe yaramaz. Bunu zaten biliyorum. Bu kod sadece yayınlanmasını sağlayan kod. Peki veri tabanından dosyayı bulmak için bir kod var mı?
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj03.10.2010, 12:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod demişim pardon program ya da yöntem.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj03.10.2010, 12:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-destek-merkezim yazmış:
Kod demişim pardon program ya da yöntem.


Dostum siteyi ver bana bi bakim sonra sana bildiririm. Hangi siteydi adresini yaz lütfen Wink
Mesaj03.10.2010, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklam olarak görülebilir. O zaman sana özel mesaj olarak atayım en iyisi.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj16.10.2010, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

@anadolulular
Spam yapmayiniz...


En son onlineknklar tarafından 16.10.2010 18:58:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu