Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.10.2010, 18:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Gazeteyi istediğim yere nasıl alırım ?

http://ilginc-haberim.tr.gg/Gazete.htm

adresindeki gazetemi sayfalarda isdediğim yere nasıl alabilirim bunu bi kaç siteede görmüştüm.
Mesaj08.10.2010, 22:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

? Yokmu yardım ?
Mesaj09.10.2010, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

2 gün oldu Sad
Mesaj09.10.2010, 09:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

10 dkkaya yolluyorum
______________

Oyun Tezgahı | Oyun Oyna
Mesaj09.10.2010, 09:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu Kod İle Başka Sayfaya Katabilirsin

Kod:
<h2 id="title">&nbsp;</h2>
<div style="text-align: center"><span style="font-family: Verdana"><span style="font-size: large"><span style="color: rgb(51,153,102)">Gazetemize abone olarak eklenen haberlerden ilk &ouml;nce siz haberdar olabilirsiniz, teşekk&uuml;r ederiz.</span></span></span></div>
<br />
<br />
<center>
<form method="post" action="Gazete.htm">
    <table>
        <tbody>
            <tr>
                <td>E-mail adresiniz:</td>
                <td><input name="modulenter[email]" type="text" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>L&uuml;tfen yukarıdaki kodu giriniz:</td>
                <td><img align="absMiddle" alt="" src="/securimage.png?time=1286617176&amp;" /><br />
                <input name="email" type="text" /></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
    <input type="hidden" name="mode" value="1" /> <input type="checkbox" name="modulenter[agb]" value="1" /> ilginc-haberim.tr.gg deki gazeteye abone olmak istiyorum<br />
    <input type="submit" value="Gazeteye Abone Ol !" />
</form>
<div>&nbsp;</div>
<div id="post_content">&nbsp;</div>
<div id="sidebar_container">
<h2 id="sidebar_heading">&nbsp;</h2>
<div id="sidebar_content">&nbsp;</div>
</div>
</center>




Bu Kodlada Küçük Yer Kaplar


Kod:

<tr>
</tr>
<td height="30" bgcolor="#ccff00">&nbsp;</td>
<tr>
</tr>
<td align="center">&nbsp;</td>
<table border="1" bordercolor="#000080" width="200" style="width: 200px; height: 267px">
    <tbody>
        <tr>
            <td bgcolor="#00ff00">
            <form method="post" action="Gazete.htm" target="ligtv" name="add_del">
                <p align="center"><font color="#000080" size="1" face="Verdana"><strong>Sitemizdeki son durum yayınlarını takip etmek veya chat yapamabilmek i&ccedil;in mail listemize &uuml;ye olun</strong></font><br />
                <input size="15" onblur="if (this.value == '') this.value = 'e-mail adresiniz'" onfocus="if (this.value == 'e-mail adresiniz') this.value=''" name="mail" value="e-mail adresiniz" type="text" /><br />
                <input checked="checked" type="radio" name="action" value="anmelden" /><font color="#000000" size="2" face="Verdana">Ekle<input type="radio" name="action" value="abmelden" />&Ccedil;ıkar</font> <br />
                <input type="submit" value="G&ouml;nder" /></p>
            </form>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
Mesaj09.10.2010, 09:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM ŞU BÜYÜK OLANI KÜÇÜLTEBİLİRMİYİZ ?
ÇÜNKÜ KÜÇÜK OLANDA ABONE OL DİYİNCE DİREK OLMUO GAZETE SAYFASINA YÖNELİYORDA.
Mesaj09.10.2010, 10:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

RESİM DOĞRULAMAYI KALDIRSANA YANİ DEACTİVE ET
______________

Oyun Tezgahı | Oyun Oyna
Mesaj09.10.2010, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok teşekkür ederim kardeşim sayende yaptım
verdiğin kodu düzenledim.

Kod:

</center>
<style type="text/css">
<!--
.stil20 {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; }
.stil22 {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; color: #FF0000; }
-->
</style>

<table width="246" height="341" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr>
    <td width="236" height="335"><form action="Gazete.htm" method="post">
    <table width="236">
        <tbody>
            <tr>
                <td width="78"><span class="stil20">E-mail :</span></td>
              <td width="146"><input type="text" name="modulenter[email]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><span class="stil20">Onayla :</span></td>
                <td><img src="/securimage.png?time=1286617176&amp;" alt="" width="146" height="32" align="absmiddle" /><br />
                  <input name="email" type="text" value=""></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
    <input type="hidden" value="1" name="mode" /> <input type="checkbox" value="1" name="modulenter[agb]" />
    <span class="stil22">Abone Olacağım !</span><br />
    <input type="submit" value="Gazeteye Abone Ol !" />
</form>
<div>&nbsp;</div>
<div id="post_content">&nbsp;</div>
<div id="sidebar_container">
<h2 id="sidebar_heading">&nbsp;</h2>
<div id="sidebar_content">&nbsp;</div>
</div></td>
  </tr>
</table>
Mesaj09.10.2010, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Resim doğrulamayı nası kapatıyoruz ?
Mesaj09.10.2010, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Benim bildiğim kadarıyla resim doğrulama kapatılamıyor. Bence de kapatılmasın. Spamlara karşı güvencemiz o bizim.
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj09.10.2010, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

TMM DEAKTİVE ETMENE GEREK YOK BÖYLE DAHA GÜZEL
______________

Oyun Tezgahı | Oyun Oyna
Mesaj09.10.2010, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

küçükte olsa emeğimin karşılığı toplisteme üye olursun değişlmi Smile
______________

Oyun Tezgahı | Oyun Oyna
Mesaj09.10.2010, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

herşey için teşekkür ederim şuanda tamamen bitirdim Very Happy nasıl olmuş ?
Mesaj09.10.2010, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süper Olmuş Fakat Kutuyu İşaretlemelisin yazan yere kurallar diye bir link verim sonra kurallar diye bir sayfa aç ve oraya kuralları yaz Laughing


bu kod ise bu konudan önceki konu için banner değişimi


Kod:
<script>
function image() {
};
 
image = new image();
toplist = 0;
 
image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

image[toplist++] = '<a target="_blank" href="http://buraya link"><img border="0" width="468" height="60" src="Banner Urlsi" /></a>'

toplist = Math.floor(Math.random() * toplist);
 
document.write(image[toplist]);
</script>
Mesaj09.10.2010, 10:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

öneri için teşekkür ederimde kod calısmadı ya Sad
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu