Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.10.2010, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Kitap Okuma Anketi

Bakalım forum'da kitap okuma seviyesi ne durumlarda...

İsim Soyisim :

1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse cvp:[ ]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ ]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer cvp:[ ]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer cvp:[ ]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer cvp:[ ]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer cvp:[ ]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ ]


Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ ]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç cvp:[ ]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer cvp:[ ]

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj19.10.2010, 09:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsim Soyisim : Muhammed Sarac

1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse cvp:[a]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[c]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer cvp:[c]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer cvp:[c]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer cvp:[b]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer cvp:[c]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[b]


Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[c]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç cvp:[e]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer cvp:[b]

______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj19.10.2010, 11:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsim Soyisim: Osman Koç

1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse cvp:[ a ]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ c ]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer cvp:[ d ]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer cvp:[ b ]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer cvp:[ a ]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer cvp:[ c ]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ a ]


8 ) Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ c ]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç cvp:[ a ]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer cvp:[ b ]

______________
"Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Mesaj19.10.2010, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Kitap Okuma Anketi

İsim Soyisim : Onur Saraç

1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse cvp:[A]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[C]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer cvp:[C]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer cvp:[B]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer cvp:[A]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer cvp:[B]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[A]


Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[C]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç cvp:[A]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer cvp:[C]

______________
Mesaj25.10.2010, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsim: Vahap

1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse / Cevap: [A]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen Cevap:[A]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer Cevap:[B]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer Cevap:[A]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer Cevap:[A]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer Cevap:[c]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen Cevap:[C]


Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen Cevap:[A]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç Cevap:[C]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer Cevap:[A]

______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj25.10.2010, 16:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

İsim Soyisim : Mehmet ŞAHİN
Göbek Adı (Merak Edenler):Mehmet Ali Razz Razz
1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse cvp:[ B ]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ B ]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer cvp:[ D ]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer cvp:[ D ]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer cvp:[ D ]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer cvp:[ D ]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ B ]


Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ C ]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç cvp:[ C ]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer cvp:[ D ]
Razz Razz Razz Razz
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Mesaj25.10.2010, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

sim Soyisim : Enes Yalçın

1 ) Kitap okumayı sever misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Kısmen d. İlgimi çekerse cvp:[ a ]


2) Uygun olduğunuz zamanlarınızı kitap okumakla değerlendirir misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ c ]


3) Ne sıklıkla kitap okursunuz?
a. Hergün b. İki günde bir c. Haftada bir d. Diğer cvp:[ b ]


4) Hangi sıklıkla kitap bitirirsiniz?
a. Haftada bir b. İki haftada bir c. Ayda bir d. Diğer cvp:[ a ]


5) Ne çeşit kitaplar okumaktan hoşlanırsınız?
a. Macera b. Tarih c. Biyografi d. Diğer cvp:[ a ]


6) Genelde kitaplarınızı nasıl elde edersiniz?
a. Arkadaşlarımdan alırım b. Kütüphanelerden yararlanırım
c. Kendim satın alırım d. Diğer cvp:[ b - c ]


7) Kitap alırken üzerinde bandrol olmasına dikkat eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ a ]


Tatilde yanınıza kitap almayı tercih eder misiniz?
a. Evet b. Hayır c. Bazen cvp:[ c ]


9) Ailenizde kitap okuyan kaç kişi bulunmaktadır?
a. Bir b. İki c. Üç d. Dört ve daha fazla e. Hiç cvp:[ d ]


10) En son ne zaman kitap okudunuz?
a. Bir – iki gün önce b. Bir hafta önce c. İki hafta önce d.Diğer cvp:[ b ]

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu