Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.10.2010, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Oto Müzik Kodu

Kod:
<object width="10" height="0" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="wmode" value="transparent" /><embed src="http://muzicons.com/musicon_v_srv_new.swf" width="1" height="1" menu="false" quality="high" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" flashvars="&autostart=1&nomuz=muzicon%20unavailable&site=http://muzicons.com/&icon_pic=84.png&music_file=http://www.4shared.com/embed/410411904/535202d7&bg_color=00a69c&type_of_clip=simple_text&text_color=FFFFFF&text_message=Use+Somebody" wmode="transparent" menu="false" quality="high"></embed></object>



arkadaşlar bu kod anasayfaya eklendiğinde otomatik müzik çalma kodu..

müziğimin urlsi :

http://www.4shared.com/embed/410411904/535202d7

budur..

bunu anasayfanın en altına eklediğimde çalışmıyor malesef Sad ne yapabilirim?
______________
Mesaj23.10.2010, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birde bunu dene dostum.

Kod:
<center><embed src="http://www.4shared.com/embed/410411904/535202d7" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></center>
Mesaj23.10.2010, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

calfonso yazmış:
Birde bunu dene dostum.

Kod:
<center><embed src="http://www.4shared.com/embed/410411904/535202d7" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></center>



arkaplanda çalmasını istiyorum demiştim.

bu player embed kodu.

bende embed var zaten anasayfada..

kısa süreliğine dinlemek isteyen dinlesin diye koydum.


dediğim gibi playersiz otomatik arkaplanda çalacak.
______________
Mesaj23.10.2010, 18:24 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar!..

Otomatik çalışan bir siteye kaydet veya aynı sayfaya "click.body" java kodunu ekle!.. Wink
______________
Oyun ve Program Yapmak
Mesaj23.10.2010, 18:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şarkının İsmini Yazın Bana Tam Olarak, Yardımcı Olayım..
______________
İmzanızda tr.gg dışı link vermek Kurallara aykırıdır.
Mesaj23.10.2010, 18:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

skmedia yazmış:
Şarkının İsmini Yazın Bana Tam Olarak, Yardımcı Olayım..


şarkı ismini söylesem bulman imkansız Smile

kendi bilgisayarımdaki bir halkoyunları müziğini upload edeceğim oradan da arkaplanda çalan kodun içine ekliyeceğim uploadın url'sini

ismi : aydın kartal 2008 Very Happy
______________
Mesaj23.10.2010, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarımın üzerindeki yazıya yada tasarımın altındaki yazıya ekle.
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj23.10.2010, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

@bilgisayarfareleri bak, Senin için indirdim ve upload edip kodlarını düzenledim,,


Güle güle kullan...



Kod:
<br /><script language="JavaScript">
var ver = navigator.appName;
if (ver == "Microsoft Internet Explorer") {
   document.write('<bgsound src="http://aresmutfak.com/music/Aydin_Kartal-2008.mp3" loop=true>');
}else{
   document.write('<EMBED src="http://aresmutfak.com/music/Aydin_Kartal-2008.mp3" width="1" height="1" hidden="true" loop="true" autostart="true"></EMBED>');
}
</script>

______________
İmzanızda tr.gg dışı link vermek Kurallara aykırıdır.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu