Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.12.2010, 17:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Oyunlar aklımızı alınca !

Oyun bağımlısı bir anne ve korkunç bir son...
Oyun oynamak güzel... Ama ipin ucunu fazla kaçırmak, bakın nasıl bir faciaya yol açabiliyor...

Soyadının Kim olduğu bildirilen 27 yaşındaki Güney Koreli internet bağımlısı anne, oynadığı bilgisayar oyunlarından bitap düşmesinin ardından üç yaşındaki oğlu altına yapınca çocuğunu boğarak öldürdü.

Kim'in, günde 10 saat çevrimiçi kaldığını bildiren polis, kadının sanal hayvanlarla ilgili bir oyunu gece boyunca oynadıktan sonra, sabah saatlerinde rahatlamaya çalışırken oğlunu öldürdüğünü açıkladı. Dün tutuklanan kadının, oğlunu öldürdükten sonra olduğu yerde bıraktığı ve cesedin olaydan tam üç gün sonra eşinin ailesi tarafından bulunmasıyla polise haber verildiği ortaya çıktı. Komşuları kadının evini çöplük olarak nitelendirirken, çocukların kimi günler saatlerce ağladığını da anlattılar.

Polis yetkilileri, kadının sanal hayvanları yetiştirdiği bir oyunun yanı sıra, çevrimiçi kağıt oyunlarına da bağımlı olduğunu açıkladı. Güney Kore'de büyük bir problem haline gelen bilgisayar bağımlığından insanları kurtarabilmek için rehabilitasyon merkezleri açılıyor.

Geçtiğimiz ay 15 yaşındaki bir çocuk, oyun oynamasına kızan annesini öldürüp, intihara kalkışmıştı. Mayıs ayında 41 yaşındaki bir Güney Koreli, internet üzerinden "sanal çocuğunu" yetiştirirken, kız bebeğinin açlıktan ölümüne neden olduğu için iki yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ülkede iki bilgisayar bağımlısının da aralıksız oyun oynarken hayatını kaybetmişti.
-- Milliyet --
______________
Mesaj27.12.2010, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hmm İlginç Geldi Bana
Mesaj28.12.2010, 06:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158706
______________

İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK
Mesaj28.12.2010, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamkusagi yazmış:
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158706



Kilit.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu