Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.11.2010, 15:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Haber eklemek

Siteme haber eklemek istiyorum extralar bölümü diyecekseniz olmaz çünkü fotoğrafta eklemeliyim bunun bir kodu varsa yardımcı olun lütfen.
Mesaj02.11.2010, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablo oluşturun onun içine ekleyin hem resim hemde yazı ekleyebilirsiniz olmaz derseniz size bir flash slide duyuru panosu kodu vereceğim sitemde banner altında bulunan pano gibi..

ama onda yazı yazılmıyor.. yazınızı resimin üzerine yazıyor ve link verebiliyorsunuz sadece ..?
______________
Mesaj02.11.2010, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Peki teşekkürler bi kod'a bakayım olmasada dediğiniz gbi tablo çizerim Smile
Mesaj02.11.2010, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet banada lazım lütfen kodu verirmisin banada
Mesaj02.11.2010, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu: ReklamTam

Bir Çok Duyuru Panosu Var Google Yazdığınızda Bütün Duyuru Panoları Çıkmaktadır.İstediğini Beğen Kodunu Al.Kolay Gelsin
Mesaj02.11.2010, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=680;
var pic_height=138;
var button_pos=3;
var stop_time=6000;
var show_text=0;
var txtcolor="fff";
var bgcolor="000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]="http://img.webme.com/pic/i/informess/versiyonnew.jpg";
link[1]="http://informess.tr.gg";
text[1]="Logo1";

imag[2]="http://img391.imageshack.us/img391/6747/mziklogosu.jpg";
link[2]="http://informess.tr.gg";
text[2]="Logo2";


var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script>




Özellikler:

Resimleri değiştirebilirsiniz.(sadece .jpg formatlı resimler çalışır!)

Kod'da 1, 2 diye ayrılan bölümleri'de arttırabilirsiniz.

Bunun için;

imag[1]="http://img.webme.com/pic/i/informess/versiyonnew.jpg";
link[1]=http://informess.tr.gg;
text[1]="Logo1";

bu kısımların sayısını sıralamalı olarak arttırmalsınız.

Örnek: imag[1]="http://img.webme.com/pic/i/informess/versiyonnew.jpg";
link[1]=http://informess.tr.gg;
text[1]="Logo1";

imag[2]="http://img.webme.com/pic/i/informess/versiyonnew.jpg";
link[2]=http://informess.tr.gg;
text[2]="Logo2";

link: Resmin gideceği sayfa url'si.
text: Resmin yazısı.




@informess arkadaşımdan alıntıdır,sitemdeki flash slide show duyuru alanı kodudur..


resimler sadece .jpg formatlı olacak olmassa çalışmaz bunu unutmayınız!

iyi forumlar Wink

______________
Mesaj02.11.2010, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu: ReklamTam

Kod İçin Teşekürler.!
Mesaj02.11.2010, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler
Mesaj02.11.2010, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

raw-izle yazmış:
teşekkürler


birşey değil..

kolay gelsin.

iyi forumlar.
Wink
______________
Mesaj02.11.2010, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler
Mesaj02.11.2010, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

mardinsporkulubu yazmış:
teşekkürler


önemli değil..

sorunlarınızla karşılaşmak-yardımcı olmak için buradayım Smile..
______________
Mesaj02.11.2010, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konu cözüldügünden ve gereksiz cevaplarin devamini engellemek icin konu tarafimdan kilitlenmistir. Wink
______________
IQRAMEDIA Yakında...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu