Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj31.12.2010, 18:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Resim Albümü

www.ycarikci.tr.gg adında okuluma ait siteyle uğraşıyorum...küçük bir köy okuluyuz..yaptığımız çalısmalar öğrencilerimiz vs burda yer alıyor...
şimdi ben bu siteme ana sayfada bir köşede fotograf albumu olusturmak ıstıyorum...sureklı sayfa yenılendımı değişen fotograflar vs seklınde..bunu nasıl yapabılırım..detaylı anlatabılen olursa sevınırım...okulumuza yardım babında olur:)
meb in ana sayfada falan yer alıyor değişen öğrenci resimleri ben nasıl yapocam?
______________
www.ycarikci.tr.gg
Mesaj01.01.2011, 08:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhabalar,
Kodu sitenizin görünmesi istediginiz yere ekleyiniz-->>
Koddaki Image Code 1. ...2 , ...3 vs vs Bunun yerine resmin KODUNU ekleyiniz.

Kod:
<div align="center">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
var image = new Array();
var link = new Array();

/** Hier die (Zufalls)-Bilder eintragen. **/

image[1] = 'Image Code1';
image[2] = 'Image Code2';
image[3] = 'Image Code3';
image[4] = 'Image Code4';

/** Ab hier nichts mehr ändern! **/

var num = Math.random();
var ran = Math.floor((image.length - 1) * num) + 1;

document.write(image[ran]);
//-->
</script>
</div>

Iyi forumlar.
______________
IQRAMEDIA Yakında...
Mesaj01.01.2011, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu: tşk

teşekkürler..hemen deneyecem
______________
www.ycarikci.tr.gg
Mesaj01.01.2011, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu: ss

verdiğiniz kodu siteme ekledım ancak resmin kodunu ekleyin demişssiniz resım kodunu nasıl alabılırım....kendı sıtemde yuklu olan resımlerı nasıl koyarım
______________
www.ycarikci.tr.gg
Mesaj01.01.2011, 10:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben size anlatayım.Şöyle oluyor;
Kodun içindeki Resim Adresi Buraya yazılarının olduğu yere herhangi bir resimin adresini ekliyorsunuz.



Kod:
<div align="center">
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
var image = new Array();
var link = new Array();

/** Hier die (Zufalls)-Bilder eintragen. **/

image[1] = 'Resim Adresi Buraya';
image[2] = 'Resim Adresi Buraya';
image[3] = 'Resim Adresi Buraya';
image[4] = 'Resim Adresi Buraya';

/** Ab hier nichts mehr ändern! **/

var num = Math.random();
var ran = Math.floor((image.length - 1) * num) + 1;

document.write(image[ran]);
//-->
</script>
</div>


Örnek;

Kod:
image[1] = 'http://smilies.webme.com/smiles/icon_arrow.gif';
image[2] = 'http://smilies.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif';
image[3] = 'http://smilies.webme.com/smiles/icon_mad.gif';
image[4] = 'Resim Adresi Buraya';

______________
Mesaj01.01.2011, 14:09 (UTC)    
Mesaj konusu: resim albümü

arkadaşlar bewn bu konuda yeteneksız cıktım galıba....verdıgınız kodu anasayfada bı kutuya koyuyorum..resım buraya ya da code 1 yazısı cıkıyr kucuk gene...sonra sıtemde yuklu olan resmın kodunu alıyor oraya eklıyorum ancak olmuyor...adresı alıyrm olmuyor denedım ama olmadı bı turlu..resmın kodunu nerden nasıl alıcam onu açıklarmısınıs..

http://www.meb.gov.tr/ bu adreste sağ taraf altta öğrencilerimiz yazan album gıbı yapmak ıstıyorum
______________
www.ycarikci.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu