Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.01.2011, 11:11 (UTC)    
Mesaj konusu: Videoyu müziğe çevirme

ilk olarak RealPlayerSPGold programının bilgisayarınıza indirmeniz gerekir..



programı indirip kurduktan sonra video'nun üstüne download this video diye bir yazı çıkacak ister bu yazı çıktığı gibi isterseniz videonun dolmasını bekleyerek videoyu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.(not: bu yazıyı görebilmeniz için internet explorer tarayıcısını kullanmanız önerilir)

ister video üzerine sağ tıkla download this video realplayer tıklayarak bilgisayarınıza indirebilir yada videonun üstünde çıkan download this video tıklayarak aşağıdaki görünüme getirebilirsiniz..yalnız bu işlemi görebilmeniz için videonun dolması yada indirim işleminin bitmesini beklemeniz gerekir..



şimdi indirdiğimiz videonun bilgisayarda hangi klasör içerisinde yer aldığını görebilmemiz için indirilen videonun üzerine sağ tıklayarak locate file on disk basarak klasörun içini görüntüleyebilirsiniz..



işlemi yaptıktan sonra karşınıza klasörün uzantısı çıkacak.bu işlemle videoyu bilgisayarınıza indirmiş bulunmaktasınız..



videoyu tutarak masaüstüne aktarınız..şimdi bu video uzantısı ister avi isterseniz birçok formata çevirebilirsiniz.biz şimdi mp3 çevirecez..mp3 çevirme işlemini yapabilmemiz için öncelikle bilgisayarımıza format factory programını indirmeniz gerekir..
bilgisayara programı kurduktan sonra açınız..
programın sol tarafında çevirmeyi istediğiniz formatları göreceksiniz..



biz buradan mp3 seçiyoruz.
mp3 seçip karşımıza açılan klasöre masaüstünde yer alan videoyu tutarak aktarıyoruz.aktarma işlemi tamamlandıktan sonra aşagıdaki resim gibi dosya adı altında videonun uzantısının görüntülenmesini bekliyor görüntülendikten sonra sağ üst tarafta ok ile gösterilen tamam butonuna basıyoruz..



tamama bastıktan sonra karşınıza böyle bir görüntü çıkacak



bu işlemde sonra başla butonuna basarak mp3 çevirme işlemini başlatabilirsiniz.mp3 çevirme işlemi tamamlandıktan sonra çıktı klasöründen çevirilen mp3 dosyasını görebilirsiniz..


iyi forumlar......
______________


Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu