Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.01.2011, 16:13 (UTC)    
Mesaj konusu: USW'den kişisel bir rica

Arkadaşlar bunun benzerlerini sordum ancak bir tek burada sorunum olduğundan bir türlü çözemiyorum. Şimdi çok ama çok basit bir tasarım kullanmak istiyorum, ancak bu tasarımı 2 dakikada kendim yapıp program kullanmadan bitirdim ve css tasarımına ekleyip kullanmak istiyorum. Fakat yazdığım sayfalar istediğim yerde değil de en aşağılarda görünüyor. Bazıları da tasarımı 2 ye ayır diyor ama o nasıl olur bilmiyorum.

İsterseniz alın bi örneğine bakın:

<table width="1000" border="1" cellpadding="1" cellspacing="1">
<tbody>
<tr>
<td align="right" valign="top" width="200">
<table width="195" border="1" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1">
<tbody>
<tr>
<td><img alt="" src="http://www.cs.bgu.ac.il/~dolev/OSC09/files/bici-logo-web.jpg" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<br />
<br />
<br />
<br />
<img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /><br />
<img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /><br />
<img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /><br />
<img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /><br />
<img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /><br />
<br />
<br />
<br />
&nbsp;</td>
<td align="left" valign="top">
<div style="text-align: -webkit-left;">
<table width="795" border="1" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1">
<tbody>
<tr>
<td align="right" valign="top">&nbsp;Kategori&nbsp;Kategori&nbsp;Kategori&nbsp;Kategori&nbsp;Kategori&nbsp;</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<br />
<br />
&nbsp;KATEGORİLERE TIKLADIĞIMDA SAYFALARIM BURADA &Ccedil;IKMALI<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br type="_moz" />
&nbsp;</td>
</tr>
</tbody>
</table>
Mesaj27.01.2011, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu: .

ya tasarımı tüm sayfalara mı yapıştırıcam tek tek bilen duyan gören yok mu?
Mesaj27.01.2011, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj27.01.2011, 16:32 (UTC)    
Mesaj konusu: .

Kardeş işte o nasıl olur nasıl bölünüyor kimse bi anlatmadı. sen söylesen nasıl yapçam??
Mesaj27.01.2011, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu: .

Bakın bu videoda içerik buraya gelecek diyo ama çok zeki olmuyo işte. o nasıl olcak
http://www.trbedava-sitem.tr.gg/Basit-Tablo-Tasar%26%23305;m-Yapmak.htm
Mesaj27.01.2011, 16:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Butonlarına ve kategorilerine link verildi sen sadece adresleri ekle güle güle kullan..
Tasarım üstü:
Kod:
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="1000" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td valign="top" align="right" width="200">
            <table cellspacing="1" cellpadding="1" width="195" align="center" border="1">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td><a href="http://site adres logosu"><img alt="" src="http://www.cs.bgu.ac.il/~dolev/OSC09/files/bici-logo-web.jpg" /></a></td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <a href="http://url adresi buraya"><img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /></a><br />
            <a href="http://url adresi buraya"><img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /></a><br />
            <a href="http://url adresi buraya"><img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /></a><br />
            <a href="http://url adres buraya"><img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /></a><br />
            <a href="http://url adres buraya"><img alt="" src="http://10nisan.iem.gov.tr/2010/images/yatay_buton_06.jpg" /></a><br />
            <br />
            <br />
            <br />
            &nbsp;</td>
            <td valign="top" align="left">
            <div>
            <table cellspacing="1" cellpadding="1" width="795" align="center" border="1">
                <tbody>
                    <tr>
                        <td valign="top" align="right">&nbsp;<a href="http://kategori adresi">Kategori</a>&nbsp;<a href="http://kategori adresi">Kategori</a>&nbsp;&nbsp;<a href="http://kategori adresi">Kategori</a>&nbsp;<a href="http://kategori adresi">Kategori&nbsp;</a></td>
                    </tr>
                </tbody>
            </table>
            </div>



Tasarım altı:

Kod:
<br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br />
            <br type="_moz" />
            &nbsp;</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>



Css kodu:

Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}
h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}



Tasarım seçerken Css pek sevilmeyeni seçiyorsun..
______________
Mesaj27.01.2011, 16:50 (UTC)    
Mesaj konusu: .

kardeş varya Allah razı olsun ancak table {margin-left: auto;margin-right: auto} h1#title{display: none;} h2#title span {display: none;} div.header{display: none;} li.nav_element{list-style-type: none;} li.nav_element{display: none;} diye bir fazlalık var nasıl yok ederim ve ayırma işini nasıl yapıcam?
Mesaj27.01.2011, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: .

unitedsearchwebs yazmış:
kardeş varya Allah razı olsun ancak table {margin-left: auto;margin-right: auto} h1#title{display: none;} h2#title span {display: none;} div.header{display: none;} li.nav_element{list-style-type: none;} li.nav_element{display: none;} diye bir fazlalık var nasıl yok ederim ve ayırma işini nasıl yapıcam?


Bu kod fazlalık değil CSS kodu dur Css kutusuna kaydedeceksin..
Site tasarımın için CSS pek sevilmeyen tasarım seç kaydet sonra verdiğim kodları sıırasıyla aynı isimli kutulara ekle..
______________
Mesaj27.01.2011, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: .

kodbanks yazmış:
unitedsearchwebs yazmış:
kardeş varya Allah razı olsun ancak table {margin-left: auto;margin-right: auto} h1#title{display: none;} h2#title span {display: none;} div.header{display: none;} li.nav_element{list-style-type: none;} li.nav_element{display: none;} diye bir fazlalık var nasıl yok ederim ve ayırma işini nasıl yapıcam?


Bu kod fazlalık değil CSS kodu dur Css kutusuna kaydedeceksin..
Site tasarımın için CSS pek sevilmeyen tasarım seç kaydet sonra verdiğim kodları sıırasıyla aynı isimli kutulara ekle..

Kodlar sığmıyor diye bir sorunun varsa tarayıcını değiş internet explorer ile sitene giriş yapıp kodlarını kaydet,sanırım GOOGLE CHROME tarayıcı ile internete giriyorsun..
______________
Mesaj27.01.2011, 17:28 (UTC)    
Mesaj konusu: .

bu linklerden resimleri kaldırıp yalnızca metin link yapmak için ne yapmalıyım?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu