Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.02.2011, 12:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Arkadaşlar Koddan Anlayan Bi Baksın



Uploaded with ImageShack.us


Arkadaşlar Buradaki Gibi 1 2 3 Diye Ayrı Ayrı reklam nasıl yapıcam sitemdeki bölüme ?
______________
www.altineglence.tr.gg Tıkla =)
Mesaj01.02.2011, 16:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<center> <script type="text/javascript">
<!--
var pic_width=220;
var pic_height=190;
var button_pos=3;
var stop_time=6000;
var show_text=0;
var txtcolor="fff";
var bgcolor="000";

var imag=new Array();
var link=new Array();
var text=new Array();


imag[1]="reklam1 resim kodu";
link[1]="reklam1 link";
text[1]="link1 ismi";

imag[2]="reklam2 resim kodu";
link[2]="reklam2 link";
text[2]="Link2 ismi";

imag[3]="reklam3 resim kodu";
link[3]="reklam3 link";
text[3]="Link3 ismi";


var swf_height=show_text==1?pic_height+0:pic_height;
var pics="", links="", texts="";
for(var i=1; i<imag.length; i++){
pics=pics+("|"+imag[i]);
links=links+("|"+link[i]);
texts=texts+("|"+text[i]);
}
pics=pics.substring(1);
links=links.substring(1);
texts=texts.substring(1);

document.write('<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" style="margin: 0px 0px 0px 0px;">');
document.write('<param name="movie" value="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf">');
document.write('<param name="quality" value="high">');
document.write('<param name="FlashVars" value="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'">');
document.write('<embed style="margin: 3px 0px 5px 0px;" src="http://site.mynet.com/djtual/gallery.swf" FlashVars="pics='+pics+'&links='+links+'&texts='+texts+'&pic_width='+pic_width+'&pic_height='+pic_height+'&show_text='+show_text+'&txtcolor='+txtcolor+'&bgcolor='+bgcolor+'&button_pos='+button_pos+'&stop_time='+stop_time+'" quality="high" width="'+ pic_width +'" height="'+ swf_height +'" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">');
document.write('</object>');
//-->
</script></center>


Resim kodlarini yazilacak yeri gösterdim. Onun dışında anlamadiğiniz birsey olursa burdan yazin.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu