Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.02.2011, 13:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Defne Joy Foster Öldü!




Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster,İstanbulCaddebostan'daki evinde ölü bulundu.



Yok Böyle Dans programı yarışmacılarından sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Kadıköy'de bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5'teki evin, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait olduğu öğrenildi.



İddiaya göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Foster'insağlıkdurumunun daha da ağırlaşması üzerine Altan, doktor çağırmak üzere evden ayrıldı. Altan eve geldiğinde ise Foster'in öldüğü fark edildi.



Ölüm haberinin duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese akın etti. Kerem Altan'ın babasıAhmet Altanda olay yerine gelerek yaşananlar hakkında bilgi aldı.



Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da olay yerine geldi. Polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.



'Solunum yetmezliği' ve 'kalp krizi' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.



Kral TV'de DJ olarak yaptığı programla tanınan Foster, çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, Ruhsar, Beyaz Yalanlar, Sihirli Annem, Selena, Hayal ve Gerçek dizilerinde de rol aldı.



CİHAN - AA


ALLAH RAHMET EYLESİN.

______________
Mesaj02.02.2011, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah Rahmet Eylesin Baya Üzüldüm....
Mesaj02.02.2011, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

allah rahmet eylesin
Mesaj02.02.2011, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah Rahmet Eğlesin...
______________

rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir.
Mesaj03.02.2011, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dün Sabah Saatlerinde Defne Joy Fosterin ölüm Haberi Geldi... Sosyal Paylaşım Sitelerine Kayıtlı Milyonlarca Kişi Bu Durumda Kendi Profillerine " ruhu şadolsun ,Allah Rahmet Eylesn" Gibi Yazılar YAzdı Facebookta Şuan 100e Yakın Defne Joy Fosterle İlgili Sayfalar Var Üye Sayıları +5000 Kdr Bakar MIsınız Facebookta İsa Keskin Seni Rahmetle Anıyoruz Die Bir sayfa War mı? Bakar mısınız Onur Ayaydın RUhunŞadolsun Die Bir Sayfa Var mı Yok niye olsunlar ki? Onlar Hakkari /şemdinlide Şehit Oldular Vatanları İçin Şehit Oldular Onlar Aslında Ünlü Oldular Tvde45 SANİYE ünlü oldular Resimleri geçti sadece 45 saniye sürdü Onlar Ünlü Oldular ...

Fakat ünlülerin Vefatı Haftalarca Aylarca Sürüyor Ölümün Arkasından Konuşmayı Sevmem Ama Benim Güzel Ülkemin Saf İnsanları Okumadan Araştırmadan Duygusal Davranıyor Evli 3 Yaşında Cocogu Olan Bir Anne Gece Saat 5 Lere Kadar İçip Yeni Tanıştıgı Bir Adamın Evinde Ölüyor Sizce Bu Çok Mu Normal Geliyor Size? O Zaman Bişe Demiyorum....

______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj03.02.2011, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah rahmet eylesin Crying or Very sad
______________


" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj03.02.2011, 22:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

catlak-site iyi arastırma yapmıssın, senin işin gücün yokmu vefat etmiş insanların arkadasından konuşuyorsun, sen çevrendeki kadınların hayatından sorumlu olabilirsin. Ama bu yaptığın yanlış.
Mesaj03.02.2011, 22:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158706
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu