Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.02.2011, 09:27 (UTC)    
Mesaj konusu: UYDUNET TEMİZ (!) İNTERNET

Uydunet, daha önceden abonelik sistemiyle verdiği "TEMİZ İNTERNET" hizmetini artık abonenin bilgisi ve başvurusu olmadan direkt olarak vermeye başladı. Temel olarak bir güvenlik duvarı gibi düşünülmüş.
ANCAK;
Bu filtreleme sistemi, içinde bedava siteme yüklenen resimler (img.webme ile başlayanlar) de dahil olmak üzere bir çok siteyi, dosya depolama ortamlarını, indirmeye çalışılan dosyayı, resmi, vs sadece kaydettikleri bazı anahtar kelime ve dosya uzantısı ile karşılaştırarak filtreliyor ve bazı yerlere girilmesini engelliyor. Bazı yerlerde e-postayı filtrelediğini de okudum. Benim sitemdeki bedava-sitemde yükü resimleri de engellediği için site bozuk görüntüleniyor.
Uydunet'in bu bu habersiz uygulamasını durdurmak için 4440126 no'lu çağrı merkezini arayarak hem bu uygulamanın durdurulmasını hem de IP'nizin sıfırlanmasını istemelisiniz.
______________
Mesaj14.02.2011, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Az önce 4440126'yı aradığımda bu uygulamanın zorunlu olmadığını ve halen abonelik sisteminn geçerli olduğunu söylediler. Bununla birlikte, sistemde bir başvurum görülmediğini de söylediler. Niçin bazı sitelere, resimlere, vs girerken uyarı aldığım konusuna açıklık getirmediler. Sisteme girip benim için uyarıları kapatacaklarını söylediler ve ip'mi sıfırladılar. 5 dk sonra modemi kapatıp açtım ve artık uyarılar yok. Bedava-sitemi ve kendi sitemi düzgün görebiliyorum.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu