Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj18.02.2011, 11:22 (UTC)    
Mesaj konusu: yardım pls

Kod:

<script language="javascript">
<!--
var baslik='My Title';
var yazi='My Text';
var kptButon='Close';
document.write('<div id="Intro"><center>');
document.write('<h2>'+baslik+'</h2>');
document.write('<br />'+yazi+'<br />');
document.write('<br /><br/><a id="acls" onClick="kapa();">'+kptButon+'</a>');
document.write('</center></div>');
document.getElementById('Intro').style.color = '#ffffff';
document.getElementById('acls').style.color = '#ffffff';
document.getElementById('Intro').style.backgroundColor = 'rgba(0,0,0,0.8)';
document.getElementById('Intro').style.width = '100%';
document.getElementById('Intro').style.height = '100%';
document.getElementById('Intro').style.position = 'absolute';
document.getElementById('Intro').style.padding = '20px';
document.getElementById('Intro').style.fontFamily = 'Arial';
document.getElementById('Intro').style.fontWeight = 'bold';
document.getElementById('Intro').style.fontSize = '20px';
function kapa(){
document.getElementById('Intro').style.visibility = 'hidden';
}
-->
      </script>

yukarıdaki intro kodunu daha dinamik yapmak istiyorum yardım pls..
Mesaj18.05.2011, 10:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok güzel bir kod.. Keşke bana da olsa css de durmuyo sanırım...
Mesaj08.07.2011, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Bİr Kod Gerçekten .
Mesaj01.09.2011, 11:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Gerçekten Harika bir Kod Herkes Hayran Kaldı Nerden Bul Bhe Very Happy
______________

Siteme Girerseniz Konularımdan Birni Okumanızı Tavsiye Ederim
Mesaj01.09.2011, 13:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Düzenleyip mutlaka kullanacağıma Wink
______________
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu