Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj24.02.2011, 12:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım Lütfen !

kod :

Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml" dir="ltr" lang="tr">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-9" />
<meta id="e_vb_meta_bburl" name="vb_meta_bburl" content="http://www.doctorwho.gen.tr" />
<base href="http://www.doctorwho.gen.tr/" /><!--[if IE]></base><![endif]-->
<meta name="generator" content="vBulletin 4.0.7" />


      <meta name="keywords" content="" />
      <meta name="description" content="Home" />



   <meta property="fb:app_id" content="155747144455161" />
<meta property="og:site_name" content="SamilBas" />
<meta property="og:description" content="Home" />
<meta property="og:url" content="SamiL Bas" />
<meta property="og:type" content="website" />
 




<LINK rel=stylesheet type=text/css
href="superheader/homepage2.css" media=screen>
<SCRIPT type=text/javascript
src="superheader/jquery.js"></SCRIPT>
<SCRIPT type=text/javascript
src="superheader/jparallax.js"></SCRIPT>
<SCRIPT type=text/javascript
src="superheader/carousel.js"></SCRIPT>
<SCRIPT type=text/javascript
src="x2.js"></SCRIPT>
<SCRIPT type=text/javascript
src="x3.js"></SCRIPT>
 
   
       

   <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_overlay.js?v=407"></script>
   <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_cms.js?v=407"></script>
   <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_ajax_htmlloader.js?v=407">
    </script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=17&langid=2&d=1287935333&td=ltr&sheet=additional.css" />
<!--[if lt IE 8]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css.php?styleid=17&langid=2&d=1287935333&td=ltr&sheet=replacement-vbulletin-ie.css" />
<![endif]-->
 
</head>

<body style="text-align:left">

   <div class="vbskin_wrapper_t">
   <div class="vbskin_wrapper_b">
   <div class="vbskin_wrapper_l">
   <div class="vbskin_wrapper_r">
   <div class="vbskin_wrapper_tl">
   <div class="vbskin_wrapper_tr">
   <div class="vbskin_wrapper_bl">
   <div class="vbskin_wrapper_br">
<div class="above_body"> <!-- closing tag is in template navbar -->
<div id="header" class="floatcontainer doc_header">
   <br><br><div>
<div id="parallax" class="clear">
<div id="Loading" class="Load"></div>

   <DIV style="width: 950px; height: 200px; position: absolute;  ">
          <IMG src="superheader/s3-back.jpg" alt="" style="position:absolute; top:-50px; left:-50px;">
      </DIV>
   
     <DIV style="width: 920px; height: 200px; position: absolute;  ">
          <IMG src="superheader/drwhotr.png" alt="" style="position:absolute; top:30px; left:10px;">
      </DIV>
   
 
 

   <DIV style="width: 750px; height: 160px; position: absolute;  ">
          <IMG src="superheader/s3-martha2.png" alt="" style="position:absolute; top:-60px; left:500px;">
      </DIV>
<DIV style="width: 750px; height: 160px; position: absolute;  ">
          <IMG src="superheader/s3-martha.png" alt="" style="position:absolute; top:-60px; left:500px;">
      </DIV>
   
 
   
    <DIV style="width: 900px; height: 240px; position: absolute;  ">
          <IMG src="superheader/Doctor.gif" alt="" style="position:absolute; top:-20px; left:220px;">
   


İşte Kod Arkadaşlar Bu Kodu Aldım İste Kod Çalısıyo Ama İnternet Explorer de Çalışmıyo Neden Olabilir Mozilla Opera Chrome de çalısıyor tek

Sitemde denem var İnternet Explorer girin bakın bide Mozilla, opera YAda Baska Tarayıcıdan Dediqimi Anlıycaksınız Nolur YArdım Edin Ne olabilir Sorun :S
Mesaj24.02.2011, 12:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Yardım Lütfen !

Tek o tarayıcıda sorun oluyorsa sende sitende o zaman belirt.En güzel sitemiz şu tarayıcılarda görünüz: **** Tarayıcı-**** Tarayıcı-**** Tarayıcı

Öbür arkadaşlar sizlere daha iyi yardım edebilir Wink

PETEPETR yönetim Cool
Mesaj24.02.2011, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyide ie kullancılarıda var napcam ozaman :S o tasarımı bnozuyo ie de tammen am sunu cozdüm mozzilada resmin linkine baktıqımda aldıqım site linki ile veriyo ie de baktıqımda kesi simenmiş gibi veriyo yani norma de

www.*****.net/da11

www.ucuzatk.tr.gg/da11

böyle görünüyo o .css kodları da sitemde olamdıqı için oalbilir ama onun çözümü ne işte .d
Mesaj24.02.2011, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaslar Yanlısca Bs De Calısmıyo Kod bakın http://doctorwhoturkeyy.blogcu.com/ bu siteyi actım dendm ie de oldu :S Bs de Niye Çalsımyo anlamadım :S
Mesaj24.02.2011, 16:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şu Tarayıcıyla Girin vs. Diye belirtin.
______________




Mesaj24.02.2011, 16:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod Bozuk DeqiLmiş o arkadasın verdiği linkte ie den girdim düzgün bs de bs var ya :S valla bs gibi baska site yapcak yerde yok :S dolu ama bu imkanları verne yok of ooff :S
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu