Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.03.2011, 01:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteni Ücretsiz Hit İle Canlandır ! ( HitCini )

HİTCİNİ / HİT ARTIRMA MOTORU


-Başlangıçta standart olarak +500 kredi verilecektir
-Sistem Sıfır Oldugu İçin En Aktif 25 Kişi Arasına Girebilirsiniz
-Yeni başlayanlara mutlaka tavsiye ederim.
-Alexa Sıralamanız Hızlı Bir Şekilde Yükseldiğini Fark Edeceksiniz

SİTE URL 1 : hitcini.tk
SİTE URL 2 : websepeti.org/hit/

Bu Sistem Ne İşe Yarıyor?

Sistemimiz sitenize ziyaretçi göndermektedir. Sitenize gelen ziyaretçi sayfanıza göz atmayabilir. Çünkü sistemi açıp sayfayı alta atsanız bile sistem çalışır. Fakat sitenizi ziyaret eden üyelerimiz 30 saniye sitenizi görüntülemektedir. Diğer bir çok sistem gibi sitenize ziyaretçi gelir gelmez çıkmamaktadır. Bu önemli bir avantajdır. Çünkü ziyaretçi sitenizde zaman geçiriyor. Bu özelliği nedeniyle Google’ da sitenizin yükselmesine yardımcı olmaktadır.

Bunun yanında sitenize gelen ziyaretçi sayısına göre toplist sitelerinde üst sayfalara çıkarsınız ki, üst sayfalara çıktığınızdan dolayı google toplistleri ziyaret ederken sizin sitenizi daha çok zyaret edecek ve indexlenme hızınız artacaktır!

Alexa’da yükselmeniz zaten belirgin katkılarından…

Direk sisteme kayıt olun ziyaretçi gelsin hemen yükselin demiyoruz. Fakat sistemin dolaylı etkilerinden ötürü siteniz googlede yükselecektir!
Sitenizi kesinlikle robotlar ziyaret etmiyor, sitenizi sisteme kayıtlı üyelerimiz ziyaret ediyor.

Sistemi ücretsiz deneyin farkı göreceksiniz!



Neden Kredi Kazanmalısınız?

Sistemimizden sitenizi ziyaretçi gelebilmesi için krediniz olması gerekmektedir. Sitenizin üyelerimiz tarafından her ziyaret edilmesinde hesabınızdan 0,8- 1 kredi azalmaktadır. Krediniz bittiği taktirde sitenize ziyaretçi gelmeyecektir. Bundan dolayı kredi çok önemlidir ve sistemimzide kredi kazanmak için bir sürü yol vardır.eğer rahat bir şekilde kredi elde etmek istiyorsanız kredi paketleri veya gold üyelikleri satın alabilirsiniz fakat bilgisayara vakit ayıracak zamanınız varsa kredi kazan bölümünden siteleri gezerekde kredi Elde edebilirsiniz bunların dışında kredi piyangosu , banner kredi gibi ekstra kredi veren uygulamalarımızda bulunmaktadır.

Günlük Ne kadar Hit Gönderebilirsiniz ?

Birçok Site Üzerinde kayıtlı bir sistem olduğu için bunun açısından pek bir kesinlik söyleyemeyiz.Fakat günde 40-50 Ziyaretci Kitlesi Göndermekteyiz bu sizin Arama motorlarındaki Durumunuzu ve Alexadaki sitenizi Gerçekten Güzel yerlere getirebilr.Ayrıca Sitemiz Yaygınlaştıkça Üye sayısı Arttıkça Tabiki sizinde Hitiniz Artacaktır.



Nasıl Kredi Kazanılır?

Üye girişi yaptıktan sonta üst menüdeki "kredi kazan" yazısına tıklamalısınız. Tıkladığınızda yeni bir sayfa açılır ve ekrana 15 saniyede bir websitesi gelir ve her 15 saniye için kredi kazanırsınız.Böylelikle Rahat bir Şekilde Kredi miktarınızı Yükseltmiş Olursunuz Ayrıca arkadaşlarınıza sitemizi önererekde kredi Kazanma miktarınızı Yükseltebilirsiniz.
Sitemizle İlgili herhangi bir sorun Olursa İletişim bölümünden bize çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu