Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.03.2011, 13:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Web-Yardimciniz V1 Menü | Hareketli

Merhaba arkadaşlar bs deki son yılım bu arada bi paylaşım yapmak istedim .
Menünün özellikleri:*Hareketli
*Yan menü olması

Önizleme: http://web-yardimciniz.tr.gg/V1Men.ue..htm

Kodlar:
Kod:
<style type="text/css">
<!--
#web-yardimciniz {
   display: block;
   width: 300px;
}
#web-yardimciniz ul {
   list-style-type: none;
   width: auto;
   height: auto;
   margin-top: 5px;
   margin-left: 4px;
   padding-top: 3px;
   padding-right: 3px;
   padding-bottom: 3px;
   padding-left: 3px;
   margin-right: 3px;
   border: 1px dotted #000000;
}
#web-yardimciniz a {
   display: block;
   padding: 10px;
}
-->
</style> <script type="text/JavaScript">
<!--
function MM_preloadImages() { //v3.0
  var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}}
}

function MM_swapImgRestore() { //v3.0
  var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.01
  var p,i,x;  if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
    d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
  if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[i][n];
  for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers[i].document);
  if(!x && d.getElementById) x=d.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
  var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
   if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>
<div id="web-yardimciniz">
<ul>
    <li><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image1','','http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu1in2si.jpg',1)" href="#url"><img alt="Ana Sayfa" name="Image1" width="250" height="100" border="0" src="http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu1.jpg" /></a></li>
    <li><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image2','','http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu2ninikisi.jpg',1)" href="#url"><img alt="İletişim" name="Image2" width="250" height="100" border="0" src="http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu2.jpg" /></a></li>
    <li><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image3','','http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu3un2si.jpg',1)" href="#url"><img alt="Hakkımızda" name="Image3" width="250" height="100" border="0" src="http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu3.jpg" /></a></li>
    <li><a onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image4','','http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu4un2si.jpg',1)" href="#url"><img alt="Hakkımızda" name="Image4" width="250" height="100" border="0" src="http://img.webme.com/pic/w/web-yardimciniz/menu4.jpg" /></a></li>
</ul>
</div>
Mesaj28.03.2011, 14:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Paylaşım
______________

NETTEN PARA KAZAN ..!
CSS TASARIMLAR
Mesaj28.03.2011, 14:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tebrik ederim güzel olmuş,fakat biraz daha ufak olsaydı daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
______________


7 Düvele Kafa Tuttuk Bu Cümleyi Söyleyelim Diye
Şimdi Bunu Yasaklamak Kimin Haddine ?
Duysun İşte Herkez

''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE''
Mesaj28.03.2011, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Devamı gelecek
Mesaj30.03.2011, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzelmiş
Mesaj31.03.2011, 16:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biraz az oldu daha seri devam edecek =>
Mesaj31.03.2011, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar size söylemediğim için özür dilerim web-yardimciniz yani ben yardimsever-siteniz in sahibiyim burdan devam edicem..
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu