Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.04.2011, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Astral Seyahat.

ÖNEMLİ:Ben Bu Yazıyı Facebook'Ta Gördüm..Sizlerle Paylaşmak İstedim Bana Yalan Gibi geldi. Ama Yinede Paylaşayım dedim..
Arkadaşlar arefin yaptıgı ruh gösterisi aslında tama...men ruhun çıkması değildir. Astral seyahat ile yapılan bu gösterisi uyku ile uykusuzluk arasında kalınan vakitte olur... Astral seyahatı herkez yapabilir.. İnanmıyorsanız tek yapmanız gereken bi yere oturup tavana doğru bakıp kendinizi düşünmek.. Birsüre sonra kendizi ayna gibi tavanda görebilirsiniz... Budurumdan sonra karnızda cok büyük şekilde ağrı, baş ağrısı sebep olacaktır... Fakat okadar acı hissetmeyeceksinizdir.. Bu acıları duydugunz zaman bilinki ruhunuz bedeninizden çıkıyorsunuz demektir... Biraz daha bekledikten sonra bedeninizden cıkacaksınız ve istediğiniz gibi gezebilceksiniz.. Ama arkadaşlar BURAYA DİKKAT EDİN... Astral seyahat yapmak büyük bir RİSKTİR... Ruhunuz bedeninizden cıkarken korkarsanız ve hareket haline gecmeye çalışırsanız kordon bağınız kopup ölebilirsiniz bu yuzden kendinizden emin oldugunuzda deneyin neyse geri dönelim... arkadaslar bedeninizden cıkınca kendizi yatarken görüp endişelenmeyiniz... mutluluktan coşabilrsiniz çnkü dışarı çıkmışsınızdır...bedeninizden cıkıtıgında yapmanız gerekenler :

1- Arkadaslar ilk cıktıgınızda sakın dışarı cıkmayın sadece yaptıgınız odanın icinde geziniz..

2- 2. Yaptıgınzda Evin İcinde Tamamen Geziniz..

3- Ucuncu yaptıgınzda apartman icinde tamamen geziniz

4-Dorduncu Yaptıgınzda özgürsünüz...

5- VE EN ONEMLİSİ ARKADASLAR A. SEYAHAT YAPAR IKEN RUH DUNYASINDA OLDUGUNUZ ICIN ETRAFINIZDA UC HARFLILERI OZELLIKLE KARA BASANI GORCEKSINIZDIR BU YUZDEN EGER ONLARDAN KORKARSANIZ OLME RISKINIZ YUKSELIR O YUZDEN KENDINIZDEN EMIN OLUP EGER SADECE KENDINIZI ONLARDAN USTUN TUTABILCEKSENIZ YAPIN KENDINIZI USTUN TUTAMAYCAKSANIZ YAPMAMANIZI TAVSIYE EDERIM....



Yaptıktan Sonra:



1- Karın Ağrısı

2- Baş Ağrısı ( Yaptıgnzdan Dolayı Mutluluktan Acılarınız Dinecektir )

3- Bilinmeyen Mutluluk

4- Arkadaslar Yaptıktan Sonra Uydugunzda Mutlaka Karabasanı Goreceksinizdir...



Arkadaslar yapacak olanları ilk önce kendilernden emin olmalarını istiyorum güzel oldugu kadar riskli bişiydir...

______________




Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu