Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj06.04.2011, 22:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Halı Yıkama Sektörü

Site Adresi:ErguvanHaliYikama.COM
Kuruluşu: 2010
İçerik:Halı Yıkama
Tanıtımı:Halı Yıkama sektörü Türkiye içerisinde bir çok kişi tarafından tercih edilen ve sıkça kullanılan bir sektördür. İnsanların sürekli olarak sahip oldukları, daireler ve bu daireler için almış olduğu eşyalar arasında mutlaka halılar yer almaktadır.

Türkiye’de Halı Yıkama sektörüne baktığınızda 60'lı yıllara kadar bir geçmişe sahip olan büyük bir sektör olduğunu görebilirsiniz. O yıllarda ilk başlarda özel olarak el dokumacılığı ile yapılmış halıların yıkanması için oluşmaya başlayan ufak bir sektördü. Daha sonra Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde kişiler arasında ki apartman yaşam tarzı gelişince buralara sıçrayan ve çok tercih edilen bir sektör haline geldi. Son 10 yıla baktığımız da ise bu durumun iyice geliştiğini Anadolu’ya dahi bu sektörün yayıldığını görebilmemiz mümkündür. Ama bu sektörün bir kötü yanı da bir çok firmanın oluşmasıdır. Aslında sektör içerisinde ki firma artışları sektöre kazanç sağlar lakin bu firmaların bir çoğu işini düzgün yapmadığı için sektör zarar görmektedir. Eğer sizde bu konu hakkında, halılarınızı yıkatmak için bir firma ile çalışmaya karar verdi iseniz, mutlaka iyi bir araştırma yapınız ve bilinçli bir şekilde hareket ediniz. Referans bakımından sağlam ve bu sektör içerisinde deneyimli olan firmalar ile çalışmanız sizin açınızdan fazlası ile yararlı olacaktır.

Ayrıca, halı yıkama sektörü içerisinde ki firmaların en çok kullandıkları gereç sudur. Hal böyle olunca firmalar ne kadar bilinçli bir şekilde hareket eder ise su kaynaklarına da o kadar az zarar vermiş ve o kaynakları o kadar az tüketmiş olurlar ki bu bir çok açıdan yararlıdır.

Erguvan Halı Yıkama 2005 yılından beri sektörde; Son sistem makinelerle her türlü halı, kilim yıkama, battaniye, yorgan yıkama, koltuk yıkama ve yerinde halı yıkama hizmetleri vermektedir.

Kaynak: Erguvan Halı Yıkama
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu