Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.04.2011, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Harvestturkey Sanal Tıp Sitesi

Site Adresi:www.harvestturkey.com
Kuruluşu: 2011
İçerik: Platelet Rich Plazma, Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp Alanındaki İçerikler
Tanıtımı: Günümüzde genetik, biyokimya, moleküler biyoloji ve kök hücre çalışmaları yoğun olarak yürütülmektedir. Bu alandaki gelişmelere bağlı olarak da teknolojik gelişmeleri beraberinde getirmektedir. Bu alanda sağlık sektöründe Türkiye’ye birçok kazanımlar sağlayan firmalar yer almaktadır. İşte kendini kanıtlamış, güvenilir, yüksek teknolojili ve Türkiye de sağlık sektöründe başarılı firmalardan biri de Harvest (BioTrend Medical).
Firma, Platelet Rich Plazma, kök hücre ve rejeneratif tıp alanındaki ürünleri sağlık sektörüne tanıtmıştır. Ürünlerin hastane ve muayenehane ortamında kullanılabilirliğini sağlamıştır. Özellikle Harvest sistem ve teknolojisi sağlık sektörüne sunulmuştur. Şimdilerde Harvest konsantrasyon sistemleri, inovatif ve lider olarak görülüyor.
Harvest PRP teknoloji platformunun yapabildiği konsantrasyonlar ise şunlardır; Otolog kök hücreler; otolog büyüme faktörleri; otolog trombin.
Bu çalışma ve ürünlerle birlikte sağlık alanındaki tüm gelişmeleri takip eden firma, sağlık standartlarını en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Kaliteli ürünleri profesyonel sunum ve teknik danışmanlık hizmetleri ile tamamlıyor. İnsan sağlığını önemli sayan bir anlayış ile İstanbul’dan hizmet vermeye devam ediyor.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu