Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.05.2011, 16:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Yönlendirme

Ya Arkadaşlar Sitemde Yönlendirme Kodları Çalışmıyor Nasıl Yapabilirim!!!
Mesaj05.05.2011, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitende köprü kurmayı biliyorsan yazı yazıp o yazıyı seç kopyala olacaktır iyi forumlar
Mesaj05.05.2011, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben yazıya tıklayınca gıtmesını ıstemıyorum

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="2; url=http://www.sanaljkka.tr.gg">

mesela bunu kullanıyorum ama 2 sn sonra sayfa gitmiyor ben yazıya değil bole istiyorum Smile
Mesaj05.05.2011, 16:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya bı cevap veren yok nasıl bır forumdur bu ? cok lazım bu kodun calısması
Mesaj05.05.2011, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
 <!--
 window.location="http://www.siteadresi.com";
 // -->
 </script>


Birde bu kodu dene veya aşağıdaki şekilde tekrar dene.

Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="5; url="yonlendirileceksayfa.html">
Mesaj05.05.2011, 20:32 (UTC)    
Mesaj konusu: offf

off olmuyor olmuyor usttekı oldu ama bana onun surelısı lazım en az 10 snlık bırı yardımcı olsun yaaa
Mesaj06.05.2011, 20:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya Bir Yardımcı Olan Yokmu ??
Mesaj06.05.2011, 20:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu Denermsn

Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="10; url="Yönlendireceğinadres">

______________
Mesaj07.05.2011, 09:14 (UTC)    
Mesaj konusu: hehee

al bunu dene



Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="1; url="yonlendirileceksayfa.html">
Mesaj07.05.2011, 13:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<meta http-equiv="refresh" content="10; url="www.sanaljkka.tr.gg">


Bu kodun çalışması lazım. 10 saniye sonra sizi "www.sanaljkka.tr.gg" adresine yönlendirir. Kodu yanlış yere yazmıyorsunuz dimi?

"Tasarımın üzerindeki yazı" alanına yapıştırın ve kaydet yapın.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Mesaj07.05.2011, 15:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

yalnış bir yere kodu yazarsan olmayabilir kontrol et bu kadar kod yazmışlar bence yalnışlık olmz.
______________
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb
Mesaj07.05.2011, 19:26 (UTC)    
Mesaj konusu: olmuyor xD

sayfaya koyuyorum sayfa değişmio 10 sn sonra bir sürü tasarım fln hazırlamıstım site için bu kod olmasssa site hiçbirseye yaramaz ...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu