Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.05.2011, 12:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Pagerank 3 siteden pr2 ve üzeri link değişimi

pagerank 3 http://oktayustayemektarifleri.biz sitemizden link değişimi yapıyorum. değişim bedava sitem kulanıcıları için özel şartlar içermektedir.
sitenizin değeri pagerank 2 ve üzerindeyse değişime katılabilirsiniz.
sizden istediğim http://prsorgulama.tk/ sitemizde sitenizin pagerank sorgulamasını yapıp sorgulama sonuçlandığında Sitene Ekle tuşuna basıp siteniz için oluşturulan kodu sitenize eklemelisiniz. bu sizin sitenizin seo analizleri ve pagerank sorgulama sayfasının adresinin linki olacaktır. ana sayfamıza link vermiyorsunuz sitenizin istatistik sayfasına link veriyorsunuz. peki buna karşılık ne kazanıyorsunuz: pagerank 3 http://oktayustayemektarifleri.biz sitesinde tüm sayfalardan görünen bir yerde site adresinize link veriyorum.

Ayrıca pagerank değeri 2 altında kalan siteleri de düşündük onlar için de bir kampanyamız var.
pagerank 1 ve pr değeri olmayan siteler ve yeni siteler dahil tüm siteler ise yukarıdaki pagerank sorgulama sayfasından pr sorgulama yapacak. sitene ekle butonu ile sitesine özel oluşturulmuş ve siteniz için hazırlanmış kodu sitenize ekledikten sonra ayrıca http://detaylipageranksorgulama.tr.gg/Pagerank-Sorgulama-Ekle.htm bu sayfadaki pagerank sorgulama kodunu sitenizde yeni bir sayfa açıp kodu ekleyip sitenizde pagerank sorgulaması yapacak şekilde sitenize ekliyorsunuz. sonra buradan site adresinizi ve sitenizde eklediğiniz sayfanın adresini bana bildiriyorsunuz size pr3 sitemde link veriyorum.

Cevapları lütfen pm (özel mesajla değil) ile değil bu konu altından bildiriniz. siteniz için kodunuz ne ise onu da buradan bildiriniz. kodunuz en geç 3 gün içinde eklenecektir
Mesaj30.05.2011, 11:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yapalım bütün sitelerinle pagerankım 2 ?
______________
Mesaj30.05.2011, 12:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

adam reklam yapıyo.. Niyeti link takas yapmak değil Confused
Mesaj30.05.2011, 13:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklam yapmakla ne alakası var. o site benim ve artık yemek tarifleri sitesiyle ilgilenmek istemiyorum. bu nedenle mevcut pr değerinden faydalanmak istiyorum. buradaki şartların ağır oldugunu da düşünmüyorum. sonuçta pr3 link kolay değil. değişim yapmak istiyorum. siteniz uygunsa beklerim
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu