Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.05.2011, 07:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Askerlerin Buluştuğu Mekan

Site Adresi:askere.com
Kuruluşu:2010
İçerik:Askerlere lazım olan herşey
Tanıtımı:Türkiye topraklarında yaşayan her vatan evladı, kutsal görev olan askerlik vazifesini ya yapmıştır, ya da yapacaktır. Hem askerliğini yapmış, hem yapmakta olan, hem de yapacak olanların buluşabileceği bir platform olarak hizmet sunan askere.com, askerlikle ilgisi olan her kesimden insana hizmet verme amacı ile yola çıkmış bir site olup, şafak hesaplama, acemi birliği ve usta birliği gibi alanlarda kullanıcılarına kaliteli bir platform olanağı sağlıyor. Bu sayede binlerce asker adayı bir araya gelip askerlik yapacağı yerler hakkında bilgi sahibi olup, birlik arkadaşları ile fikir alışverişinde bulunabiliyor.

Askerliğe başlayanların ortak sorunlarından olan şafak hesaplama, askere.com sayesinde sorun olmaktan çıkıyor. Zira site içerisinde sunulan program hizmeti sayesinde şafak hesaplama derdi diye bir şey kalmayacak. Kullanımı son derece kolay bu program sayesinde vatanî görevinin bitiş tarihini hesaplamak artık problem olmayacak.

Site sayesinde bilgi edinebileceğiniz bir diğer nokta da acemi ve usta birliği konularıdır. Acemi birliğinizin olduğu ildeki diğer kullanıcılarla tanışarak en azından çevre edinebilir, askerliği daha kolay hale getirebilirsiniz. Edindiğiniz çevre sayesinde sizin için çok daha kolay bir şekilde geçecek olan acemi ve usta birliği, ardında bırakacağı tatlı anıları göz önüne alacak olursak son derece her asker için istenilen bir durum. Bu ortamı da sağlayabilmeniz için binlerce üyeyi bir araya toplayan bir platform olarak yayın hayatını sürdüren askere.com bulabileceğiniz en ideal mekanlardan…

Sonuç olarak askere.com sayesinde asker ve asker adaylarının bir arada olduğu bir sanal ortamda binlerce asker adayı ile aynı havayı soluyup sizinle aynı yerde askerlik yapacak olanlarla tanışabilir, askere gitmeden önce görüşebilir, en azından daha sosyal bir asker hayatı yaşayabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu