Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj31.05.2011, 08:31 (UTC)    
Mesaj konusu: Kod ayırması hakkında.

Merhaba arkadaşlar aşağıdaki saat ve tarih kodunu ayırmak istiyorum. saat kodunu ayrı tarih kodunu ayrı yapmak istedim. tarih kodunu ayırdım ama saat kodunu çalıştıramıyorum.

Kod:

<script>
var mydate=new Date()
var year=mydate.getYear()
if (year < 1000)
year+=1900
var day=mydate.getDay()
var month=mydate.getMonth()
var daym=mydate.getDate()
if (daym<10)
daym="0"+daym
var dayarray=new Array("Pazar","Pazartesi","Salı","Çarşamba","Perşembe","Cuma","Cumartesi")
var montharray=new Array("Ocak","Şubat","Mart","Nisan","Mayıs","Haziran","Temmuz","Ağustos","Eylül","Ekim","Kasım","Aralık")
myhours = mydate.getHours();
if (myhours >= 12) {
myhours = (myhours == 12) ? 12 : myhours - 12; mm = " Akşam";
}
else {
myhours = (myhours == 0) ? 12 : myhours; mm = " Sabah";
}
myminutes = mydate.getMinutes();

if (myminutes < 10){
mytime = ":0" + myminutes;
}
else {
mytime = ":" + myminutes;
};

document.write("<font color='black' face='Arial' size=2><b> "+daym+ " "+montharray[month]+" "+ dayarray[day]+" "+year+", " + myhours + mytime + "</b></font>")

</script>
Mesaj31.05.2011, 08:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod bozuk. Yada farklı . Tarihi kaldırmadım bendeki kodu kullanabilirsin. Aynı tarih ve saat..


Kod:
<script type="text/javascript" src="http://resim.blogsanalika.com/saat.js"></script>
Mesaj31.05.2011, 08:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-aktif yazmış:
Kod bozuk. Yada farklı . Tarihi kaldırmadım bendeki kodu kullanabilirsin. Aynı tarih ve saat..


Kod:
<script type="text/javascript" src="http://resim.blogsanalika.com/saat.js"></script>



Kod çalışıyor. kullanıyorum. ama niyetim ikisini ayırmak.
Mesaj01.06.2011, 06:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasıl yani :S
______________
http://bs-forums.tr.gg/bs.jpg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu